Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

MYRIA MY1035: O locuinta completa

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MY1035
 • Design
  (4.5)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.7)
 • Pret
  (4.8)
4.7

Review pe scurt

Alegerea unei masini de spalat poate fi, uneori, o sarcina nu tocmai usoara. Insa, MYRIA MY1035 pare a fi aici ca sa va usureze sarcina si sa va aduca o serie de beneficii precum numarul de 15 programe, dar si consumul de energie electrica, specific clasei A+. Pe langa toate acestea, capacitatea de 5 kg si cele 800 rpm se vor dovedi mai mult decat suficiente pentru orice familie.

detaliiprodus1

Amenajarea locuintei tine strict de preferintele pe care le poate avea fiecare persoana, dar aceste referinte pot fi variate de la un caz la altul, precum si de la o locuinta la alta, insa, ceea ce conteaza este ca nivelul de confort sa fie unul sporit. Cu siguranta, din aceste considerente, ceea ce trebuie sa faceti este sa apelati la toate ajutoarele disponibile pentru a va bucura de o locuinta complet utilata si care sa va usureze munca, dar si viata de zi cu zi. Pentru a putea face acest lucru cum se cuvine nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta un produs electrocasnic cum ar fi masina de spalat rufe, iar alegerea unui model poate include si MYRIA MY1035.

myria-my1035Alegerea unei masini de spalat poate fi conditionata de numeroase caracteristici sau de numeroase conditii, insa, tot ceea ce conteaza este faptul de a va putea baza pe activitatea de spalare, de igienizare si pe grija pe care o vor primi rufele din partea masinii. Daca veti alege insa un model MYRIA MY1035, atunci veti avea cu siguranta aceste benficii, dar si altele la fel de importante pentru voi sau pentru locuinta voastra.

Chiar daca nu prezinta elemente de design ultra moderne precum alte modele de masini de spalat rufe, veti avea posibilitatea de a beneficia de o functionare simpla si de un control al functionarii la fel de simplu si avantajos. Trebuie, insa, pentru a va bucura de utilizarea sa, sa ii gasiti loc in locuinta voastra, fie ca este vorba de baie sau de alt loc, spatiul necesar fiind acelasi, de minim 59.7 x 49.7 x 84.5 cm, dat de dimensiunea pe care o are masina.

O locuinta utila

Se poate observa ca beneficiile incep cu partea de control usor al functionarii al modelului MYRIA MY1035, dar si cu partea de usurinta a pozitionarii datorita dimensiunii destul de reduse, insa asta nu inseamna ca nu veti avea posibilitatea si de a spala rufe in conditii foarte bune.

Putem incepe cu capacitatea de incarcare, iar cele 5 kg de rufe care pot fi spalate sunt cu siguranta suficiente daca este sa discutam chiar si despre nevoile unei familii, iar uscarea acestora se poate face cu ajutorul celor 800 rotatii. Pentru partea categoriilor de rufe pe care le veti putea spala exista un numar de 15 programe ce pot fi folosite si intre care se vor regasi cele pentru bumbac, cele pentru lana, dar si programe precum extra – clatire sau prespalare.

Cum in fiecare familie exista si posibilitatea de a fi copii, trebuie luate in calcul si elementele de siguranta, iar MYRIA MY1035 ofera si un sistem de siguranta impotriva copiilor, dar si elemente de siguranta pentru locuinta. In aceasta ultima categorie se afla insa sistemul de detectie a spumei, dar si sistemul ecologic, insa putem discuta si despre siguranta privind consumul de energie electrica, aceasta fiind una specifica clasei de eficienta energetica A+.

Pentru celelalte pozitionari privind eficienta aveti la dispozitie o pozitionare in clasa de eficienta A pentru spalarea rufelor, iar pentru uscarea sau centrifugarea acestora o clasa de eficienta D.

detaliiprodus1