Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina De Spalat Rufe Miele WDA 110 WPM

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MIELE WDA 110 WPM
 • Design
  (4.5)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (3.5)
4.3

Review pe scurt:

Miele WDA 110 WPM este o masina de spalat din clasa Premium, care se descurca bine in majoritatea situatiilor, ofera atat capacitate mare cat si performanta, dar pacatuieste prin pretul un pic cam ridicat pentru piata romaneasca (dar normal pentru produsele Miele la nivel international).

Miele WDA 110

Masinile de spalat Miele, impreuna cu majoritatea produselor de la aceasta companie, sunt considerate in tarile occidentale a fi printre cele mai bune si fiabile electrocasnice care pot fi cumparate. Desi in Romania increderea o au brandurile gen Indesit sau Whirlpool, Miele este considerata in strainatate peste oricare din ele. In acelasi timp, veti descoperi ca preturile produselor lor sunt aproape prohibitive pentru majoritatea romanilor, unul din motivele majore pentru care nu le prea gasiti in magazinele noastre.

masina-spalat-rufe-miele-wda-110-wpmMiele este o companie care a fost fondata in anul 1899 si este considerata in acest moment un producator de echipamente din clasa Premium. Este prezenta in Romania din 2007, prin Miele Appliances.

Astazi, vom vorbi despre unul din modelele de masini de spalat rufe care au aparut si la noi, vandut prin Miele Appliances direct pe magazinul Emag.ro. Este vorba despre Miele WDA 110 WPM, o masina de spalat cu o capacitate de 7kg si o viteza de centrifugare de 1400 RPM. Pretul in acest moment este de 3.750 RON.

Caracteristici

Veti descoperi ca atat capacitatea de incarcare, cat si viteza de centrifugare o plaseaza intr-o clasa superioara din start. Puteti incarca pana la 7kg de rufe in ea, in timp ce viteza este de 1400 RPM, asigurand o stoarcere buna a hainelor. In ce priveste clasa de eficienta, aceasta este A++ la energie si B la centrifugare, ceea ce o plaseaza undeva in segmentul de sus din acest punct de vedere (la energie doar A+++ este mai sus, in timp ce la centrifugare majoritatea masinilor au eficienta mai scazuta). Pentru a va da o idee mai buna asupra acesteia, in timpul unui program standard masina va consuma 0.94 kwh.

Masina are un tambur din inox, de tipul fagure de miere. Beneficiaza de o izolare fonica care ii permite sa opereze in conditii cat mai silentioase. Atat apa cat si consumul de energie sunt reglate automat, in functie de necesitati.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm x 59.5 cm x 61 cm. Are o greutate de 94 kg, culoare alba si materialul cuvei este din inox. In ce priveste volum tamburului, acesta este de 52 litri.

In timpul spalarii, masina are un nivel de zgomot de 54 dB, iar la centrifugare acesta urca pana la 77 dB.

Programe si Functii

Accesul la functiile si programele masinii Miele WDA 110 WPM este facil, aceasta beneficiind the prezenta unui panou de comanda digital usor inclinat, un exemplu in plus de atentie la usurinta de utilizare care caracterizeaza aceasta companie premium.

In total, veti gasi 11 programe, incepand cu programul rapid Express 20, apoi Automatic plus, Bumbac, Camasi, Denim, Culori inchise, Lana lavabila manual, Delicate, Intretinere usoara, Clatire/apretare separata, Evacuare, Centrifugare, Extra-clatire.

Concluzie

Pentru cei care-si permit ce e mai bun in viata, o masina de spalat Miele este considerata printre electrocasnicele cele mai fiabile si performante, cu o durata de viata peste medie. Pretul este pe masura, asa ca vi-o recomand cu caldura, dar doar daca vi-o permiteti.

Miele WDA 110