Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Uscatorul de Rufe Miele TCE530WP Active Plus 8 kg

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

Miele TCE530WP
 • Design
  (4.5)
 • Capacitate de incarcare
  (4.5)
 • Clasa energetica
  (5)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Miele TCE530WP este genul de aparat electrocasnic spre care ar trebui sa va orientati daca va doriti produse cu performanta si fiabilitate maxima, aceasta fiind una din marcile preferate ale tarilor din Vestul Europei.

Vezi pret

Miele TCE530WP este un uscator de rufe foarte performant, ce este oferit de catre Miele Appliances. Numele complet al modelului este Miele TCE530WP Active Plus 8 kg si este dotat cu o pompa de caldura. Clasa superioara din care face parte acest uscator este semnalizata si de pretul superior majoritatii produselor de acest tip vandute in Romania. Modelul are culoarea alba, dar in ciuda acestui fapt design-ul este placut vederii si foarte bine gandit.

Produsele Miele, Preferatele Occidentului

Desi in Romania, produsele considerate de calitate foarte buna sunt in general oferite de firme gen Electrolux, Indesit sau Ariston, printre altele, in occident marcile apreciate sunt in general altele, iar preturile lor sunt si ele ceva mai mari. Daca doriti sa va echipati casa cu cele mai bune electrocasnice de pe piata, atunci un brand ca Miele ar trebui sa fie alegerea dumneavoastra. Aceasta necesita si un buget ceva mai ridicat, dar in schimb veti primi un produs placut ochiului, performant si cu o fiabilitate mult peste medie. Este cazul si cu acest uscator, Miele TCE530WP.

Ce Poate Face Miele TCE530WP

Miele TCE530WP este un uscator de rufe dotat cu pompa de caldura, de culoare Alb Lotus (conform producatorului), ce poate fi asezat si suprapus, astfel incat nu veti avea o problema daca spatiul este limitat in camera unde aveti masina de spalat rufe. Este dotat cu un display LED, in timp ce selectarea programelor se va realiza prin intermediul unui buton rotativ. In total, sunt oferite 11 programe dintre care puteti alege.

In interior, veti gasi un tambur ce are profil de tip fagure, tehnologie ce este brevetata de catre cei de la Miele, si care asigura intretinerea blanda a rufelor uscate. Capacitatea de incarcare este de 8 kg de rufe. Are si un flacon de parfum ca accesoriu standard, ce va putea fi folosit pentru a dat rufelor un miros placut.

Dimensiunile sunt de 596 mm x 850 mm x 636 mm. Greutatea sa este de 57 kg.

Eficienta Energetica Maxima

Clasa de eficienta energetica a acestui model este A+++, adica cea maxima. Daca va uitati pe site-ul celor de la Emag, este posibil sa vedeti un rating mai mic cu o treapta, dar in descrierea produsului, atat pe pagina Emag cat si pe site-ul producatorului, uscatorul acesta este listat cu A+++ la eficienta energetica. Consumul de energie anual este estimat la circa 171 kWh.

Programe disponibile

Miele TCE530WP are in total 11 programe de oferit, astfel incat puteti prelungi durata de viata a rufelor dumneavoastra, oferindu-le tratamentul de care au nevoie. Printre programele de uscare disponibile, le veti descoperi pe cele destinate pentru Bumbac, Delicate, Calcare minima, Camasi, Denim, Express, Aer Liber, Precalcare, Uscare cronometrata sau Impermeabilizare.

In timpul uscarii, uscatorul va avea grija ca rufele sa nu se sifoneze, folosind in acelasi timp si o rotire blanda pentru a nu le deteriora.

Concluzie

Miele TCE530WP este genul de aparat electrocasnic spre care ar trebui sa va orientati daca va doriti produse cu performanta si fiabilitate maxima, aceasta fiind una din marcile preferate ale tarilor din Vestul Europei.

Vezi pret