Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Masina de spalat rufe Beko WTV9636XS0, Excelenta cu 9 kg rufe si Clasa A+++, Motor ProSmart Inverter

Beko WTV9636XS0
 • Design
  (4.6)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.8)
4.8

Review pe scurt

Beko WTV9636XS0 are performante deosebite, tehnologie de calitate, este si un model inteligent ce este controlat prin Bluetooth. Daca va doriti toate aceste caracteristici la un pret rezonabil, cred ca este o alegere excelenta.

Vezi pret

Marca Beko, una foarte cunoscuta si apreciata in Europa, ofera utilizatorilor atat produse din clasa medie, cat si din cea Premium. Luand in considerare tot ce ofera masina de spalat rufe Beko WTV9636XS0, as pune-o pe aceasta in a doua categorie, fara indoiala. Modelul acesta este unul de calitate, dotata cu motor ProSmart Inverter, cu capacitate excelenta (9 kg), clasa energetica A+++ pentru un consum minim de energie, dar si optiuni smart (HomeWhiz) pentru control al aparatului de la distanta.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Beko WTV9636XS0Beko WTV9636XS0 este gandita pentru o familie de 4 persoane, capacitatea sa de 9 kg facand-o perfecta la acest nivel. Are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM, suficient de buna pentru ce are nevoie o familie normala. In acelasi timp, motorul excelent de tip ProSmart Inverter ofera un consum minim de energie, ce o pune in clasa A+++, avand nevoie de doar 195 kWh pe an.

Tehnologiile incorporate

Un element in plus care ne demonstreaza ca acesta este un aparat premiu, este lista de tehnologii incorporate. Fiecare din ele imbunateste ceva, de la experienta dumneavoastra cand o folositi, la calitatea procesului de spalare sau durabilitatea masinii pe termen lung.

• HomeWhiz
• SteamCure
• AddGarment
• Autodose
• AirTherapy
• Motor ProSmart™ Inverter
• Silent Tech
• OptiSense
• Aquawave
• AquaFusion
• Durable heater
• Woolmark Apparel Care Silver®

Plusurile Beko WTV9636XS0

Beko WTV9636XS0 2+ Capacitatea buna, 9 kg: majoritatea familiilor de la noi o vor gasi o masina de spalat rufe de calitate, suficient de incapatoare pentru nevoile lor.

+ Clasa A+++: consumul foarte mic de energie va aduce si un cost de utilizare redus, de 11-12 lei pe luna (factura de curent electric).

+ Viteza de centrifugare decenta, 1200 RPM: rezultatele in timpul stoarcerii vor fi foarte bune.

+ Motorul ProSmart Inverter cu 10 ani garantie pe piesa: un motor modern, economicos si rezistent in timp, a carui garantie este de 10 ani.

+ 5 ani garantie pentru Beko WTV9636XS0: aveti cei 2 ani standard + 3 ani extra-garantie la inregistrarea pe siteul Beko, in cadrul promotiei lor.

+ HomeWhiz, masina inteligenta: poti monitoriza masina si o puteti controla, prin Bluetooth, folosind un telefon inteligent.

+ Tehnologia incorporata: o lista foarte lunga de tehnologii sunt folosite, pentru a imbunatati fiecare aspect al functionarii acestei masini.

+ 15 programe de spalare: acestea acopera cam orice situatie, dar mai sunt si cateva optiuni suplimentare mai rare.

Minusuri

– Design standard: Beko WTV9636XS0 nu iese in evidenta in vreun fel, este destul de standard din punct de vedere al designului, avand culoarea alba.

Concluzia

Beko WTV9636XS0 are performante deosebite, tehnologie de calitate, este si un model inteligent ce este controlat prin Bluetooth. Daca va doriti toate aceste caracteristici la un pret rezonabil, cred ca este o alegere excelenta.

Vezi pret
Manual de utilizare

Instalarea masinii de spalat rufe

Google Analytics Alternative