Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe LG F4J6JY0W

LG F4J6JY0W
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

LG F4J6JY0W este unul din modelele de top disponibile in acest moment pe piata. Are o capacitate de incarcare foarte mare, clasa energetica cea mai buna si viteza de centrifugare superioara.

Vezi pret

Cand vine vorba de masini de spalat rufe, la fel ca in multe alte cazuri, nevoile unora dintre noi sunt complet diferite de ale altora, cel putin cand vine vorba de lucruri cum ar fi capacitatea de incarcare. Daca sunteti in situatia in care aveti nevoie de o masina de spalat rufe cu o capacitate foarte mare de incarcare, sunt putine modele pe piata la fel de bune ca LG F4J6JY0W. In acelasi timp, aceasta masina de spalat are performante excelente cand vine vorba de clasa energetica (A+++) sau viteza de centrifugare (pana la 1400 RPM).

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

LG F4J6JY0WLG F4J6JY0W este genul de masina de spalat rufe considerata Premium. Are nu doar capacitatea necesara pentru a deservi chiar si familii cu 5-7 membri, dar si clasa energetica cea mai buna, iar in timpul stoarcerii rufelor atinge performante excelente. Cei care isi doresc unul din cele mai bune modele de pe piata vor face cu siguranta o alegere buna daca achizitioneaza modelul LG F4J6JY0W.

Dimensiunile sale sunt destul de apropiate de cele standard, atingand o latime de 60 cm si o adancime de 61 cm, in timp ce inaltimea este de 85 cm. Astfel, va ocupa un spatiu considerat standard, in timp ce ofera o capacitate superioara de incarcare cu rufe.

Plusurile masinii de spalat LG F4J6JY0W

+ Capacitate de incarcare excelenta: are 10 kg capacitate de incarcare cu rufe, ceea ce o recomanda pentru familii cu 5-7 membri, potrivit producatorului.

+ Clasa A+++: asteptati-va la un consum minim de curent electric, estimarea producatorului fiind ca LG F4J6JY0W va avea nevoie de 143 kWh pe an (7-8 lei costul lunar).

LG F4J6JY0W 2+ Viteza centrifugare buna: ajungand pana la 1400 RPM in timpul programelor care necesita asa ceva, va ofera o stoarcere foarte buna a rufelor.

+ Panou de comanda cu touch screen

+ Functii inteligente: aici include optiunile gen Smart Diagnosis sau Auto Restart.

+ Tehnologii avansate: 6 Motion, SpaSteam si Invert Direct Drive sunt cateva din tehnologiile LG ce sunt incluse in masina de spalat rufe F4J6JY0W.

+ 14 programe de spalare: aveti suficiente optiuni dintre care sa alegeti pe cea potrivita pentru rufele ce trebuie spalate.

+ Program rapid de 30 minute: pentru acele momente cand vreti doar sa improspatati niste haine care nu sunt murdare.

Minusuri

– Culoarea alba: pentru un model de top, designul nu este unul care sa iasa in evidenta prea mult. Este look-ul obisnuit al unei masini de spalat rufe, ceea ce pentru unii ar putea fi un dezavantaj daca isi doresc ceva care sa iasa in evidenta.

Concluzia

LG F4J6JY0W este unul din modelele de top disponibile in acest moment pe piata. Are o capacitate de incarcare foarte mare, clasa energetica cea mai buna si viteza de centrifugare superioara.

Vezi pret

Google Analytics Alternative