Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Indesit IWC91082ECO(EU), 9 kg, A++, Foarte Incapatoare

Indesit IWC91082ECO
 • Design
  (4.3)
 • Functii si programe
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.8)
4.5

Review pe scurt

Indesit IWC91082ECO(EU) ar putea fi o alegere buna pentru o familie care are nevoie de o capacitate mare si un consum decent de energie electrica, si care este dispusa sa sacrifice un pic cand vine vorba de stoarcerea rufelor, unde aceasta masina sufera un pic.

Vezi pret

Marca Indesit este una respectata in Romania, ce si-a castigat reputatia in mare masura pe buna dreptate. Este o marca italiana, ce produce aparate electrocasnice si sub brandurile Hotpoint-Ariston, pe langa cele oferite sub numele propriu. Cand vine vorba de masini de spalat rufe, un model de genul Indesit IWC91082ECO(EU) poate fi alegerea potrivita daca aveti o familie ceva mai mare, capacitatea sa fiind principalul atu pe care-l pune pe masa.

Indesit IWC91082ECOIn primul rand, avem aici o masina de spalat rufe cu o capacitate de 9 kg, deci familii de 3-5 persoane o vor putea folosi din plin, find facuta pentru acestea. Are si o clasa energetica destul de buna, A++, deci consumul lunar de electricitate nu va creste foarte mult.

Ca si unic dezavantaj major, ar fi viteza de centrifugare ce atinge un maxim de 1000 RPM, ceea ce influenteaza performantele sale in timpul procesului de stoarcere (pentru hainele care ar beneficia de o stoarcere ceva mai viguroasa, in timp ce destule programe ar fi folosit oricum maxim 1000 RPM). Similara din acest punct de vedere, este si masina slim Indesit BWSA51051WEEN.

Spatiul ocupat de catre Indesit IWC91082ECO(EU) este unul normal pentru un astfel de aparat electrocasnic. Are 60×60 cm la sol, cu o inaltime de 85 cm.

Plusurile masinii de spalat Indesit IWC91082ECO(EU)

+ Capacitatea de incarcare foarte mare, de 9 kg rufe: dupa cum am mentionat si mai sus, o familie cu 3-5 membri o vor considera perfecta, desi poate fi OK si pentru familii mai mari.

+ Clasa A++: este una buna, mai ales pentru cei ce nu-si permit sa dea o avere pe o masina de spalat ce are capacitate mare si o clasa energetica superioara. Consumul sau anual este estimat la 245 kWh, ceea ce inseamna ca veti avea o cheltuiala lunara de aproximativ 13 lei.

Indesit IWC91082ECO 2+ 16 programe de spalare: aveti destule optiuni bune, pentru a acoperi cam orice fel de rufe aveti de spalat, de la programe pentru articole sportive, pana la cele pentru bumbac eco, la 30 grade.

+ Functia Eco Time: este o functie special facuta pentru cei ce au de spalat o cantitate mica de rufe, cat mai rapid. Articolele nu foarte murdare pot fi spalate in incarcaturi de maxim 3 kg, avand nevoie de 30% mai putin timp si economisind 40% energie si apa.

+ Program rapid, de 30 minute: folosit in mod special pentru improspatarea rufelor nu foarte murdare.

+ Motor Inverter: cu durabilitate ridicata si mai eficient decat un motor clasic de masina de spalat.

+ Functii aditionale: aveti optiuni de tip Indicator Progress, Delay Timer, Energy Saver, Eco Time sau protectie impotriva inundatiilor.

Minusuri

– Viteza maxima de centrifugare: acei 1000 RPM sunt un minus doar pentru programele ce ar beneficia de o stoarcere mai puternica. Programele pentru rufe mai delicate vor folosi o viteza inferioara, chiar si de 600 RPM, deci nu mai este o problema in cazul lor.

– Clasa C la centrifugare: vorbim aici de eficienta energetica in timpul procesului de stoarcere, dar cea generala ramane A++.

Concluzia

Indesit IWC91082ECO(EU) ar putea fi o alegere buna pentru o familie care are nevoie de o capacitate mare si un consum decent de energie electrica, si care este dispusa sa sacrifice un pic cand vine vorba de stoarcerea rufelor, unde aceasta masina sufera un pic.

Vezi pret