Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Indesit BWSA 51052W EU, O Masina De Spalat Rufe Pentru Familii Mici, A++

Indesit BWSA 51052W EU
 • Design
  (4.5)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.8)
4.6

Review pe scurt

Indesit BWSA 51052W EU este foarte buna, ca o masina de spalat rufe destinata studentilor, persoanelor singure sau cuplurilor fara copii, ce incearca sa mentina costurile de achizitie si cele lunare la un nivel acceptabil.

Vezi pret

Desi masinile de spalat rufe sunt in general preferate cu performante cat mai bune in fiecare zona, de multe ori nu este nevoie de un model cu o capacitate foarte mare, sau cu viteza maxima de centrifugare. Pentru familii mici, cu 1-2 membri, o masina de spalat de genul lui Indesit BWSA 51052W EU s-ar putea sa fie o alegere mai buna, fiind un model cu capacitate de doar 5 kg si 1000 RPM viteza de centrifugare, dar in acelasi timp si cu clasa energetica A++, deci cu un consum foarte mic de curent electric. O varianta mai noua este Indesit BWSA51051WEEN, cu aceleasi specificatii.

Indesit BWSA 51052W EUDupa cum mentionam mai sus, Indesit BWSA 51052W EU pare sa fie predestinata pentru folosirea de catre studenti, persoane singure sau cupluri tinere, avand specificatii ceva mai reduse, dar cu un consum mic ce va mentine costurile lunare la nivel mai mic. Nu are nici tehnologii foarte avansate, care sa ii ridice pretul.

Dimensiunile sunt standard la inaltime (85 cm) si latime (59.5 cm), in timp ce adancimea redusa de 42.5 cm o face potrivita pentru folosirea in spatii inguste, gen holuri sau bai mici.

Plusurile Masinii De Spalat Rufe Indesit BWSA 51052W EU

+ Clasa A++: consumul sau mic de energie este unul din atuurile acestei masini de spalat. Are un consum estimat de 148 kWh, costul lunar fiind calculat la aproximativ 8-9 lei.

+ Grozava pentru persoane singure si cupluri fara copii: are capacitate mica, dar pentru familii mici nici nu este nevoie de mai mult.

+ Dimensiuni potrivite pentru spatii inguste: latimea este standard, dar adancimea redusa (42.5 cm) o recomanda pentru amplasarea in holuri inguste.

+ Programul rapid de 30 minute: de folosit pentru rufele ce necesita improspatare, dar ce nu au pete dificile.

+ Destule alte programe: puteti alege un program dedicat pentru sintetice, lana, bumbac, delicate, articole sport, pilote, sau puteti merge pe un program de tip Mix.

+ Functii suplimentare si display LED: o masina cu cateva elemente moderne in ea, cu optiuni simple dar folositoare (blocare interfata, pornirea intarziata, etc).

+ Pret accesibil, pentru o masina A++: multumita capacitatii reduse si a altor minusuri, Indesit BWSA 51052W EU are si acest mare plus, pretul bun.

Minusuri

– Capacitatea de 5 kg: desi am mentionat-o ca un plus, atunci cand familia este mica, aceeasi cifra ne spune ca o familie cu 3+ membri ar trebui sa se uite la un model mai incapator.

– 1000 RPM viteza centrifugare: masinile de spalat uzuale ating si 1400 RPM, deci acest model nu are performante maxime la programele de spalat ce au nevoie de aceasta putere in plus.

Concluzia

Indesit BWSA 51052W EU este foarte buna, ca o masina de spalat rufe destinata studentilor, persoanelor singure sau cuplurilor fara copii, ce incearca sa mentina costurile de achizitie si cele lunare la un nivel acceptabil.

Vezi pret