Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Indesit BTW D71253 – Masina de Spalat Rufe cu Incarcare Verticala

Indesit BTW D71253
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Indesit BTW D71253 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala de calitate foarte buna. Se vede atat in capacitatea sa, in viteza de centrifugare, dar si in consumul sau de electricitate. Daca aveti spatiu limitat pentru o astfel de masina vi-o recomand.

Vezi pret

Pentru cei cu un spatiu disponibil mai mic, alegerea unei masini de spalat rufe cu incarcare verticala in locul uneia cu incarcare frontala ar trebui sa fie luata in considerare, iar in reviewul nostru de astazi aruncam o privire la un astfel de model. Indesit BTW D71253 este o masina de spalat cu performante foarte bune, care va ocupa foarte putin loc, dar care va ofera o viteza de centrifugare foarte buna si un spatiu interior ce o face foarte buna pentru familii cu 3-4 membri.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

In ce priveste performantele si specificatiile masinii de spalat Indesit BTW D71253, acest model cu incarcare verticala are o capacitate de pana la 7 kg de rufe, in timp ce viteza maxima de centrifugare ajunge la 1200 RPM. Dimensiunile sale o recomanda pentru spatii inguste, avand o latime de doar 40 cm, la o adancime de 60 cm si o inaltime de 90 cm.

Este un model dotat cu panou de comanda de tip Digital, deci este o masina de spalat rufe moderna. In timpul folosirii, va atinge un nivel al zgomotului de pana la 58 dB la spalare, si de 77 dB la centrifugare. Adaugati si clasa energetica A+++, la plusurile acestui model.

Plusurile Indesit BTW D71253

Capacitate 7 kg: desi nu are o capacitate foarte mare, cele 7 kg de rufe care incap in ea ar trebui sa fie suficiente pentru o familie de 3 sau 4 membri. Pentru familii mai mari, va recomand o masina de spalat mai incapatoare.

Viteza de centrifugare 1200 RPM: din nou, are performante foarte bune in aceasta zona, desi veti gasi si modele mai puternice pe piata.

Clasa energetica A+++: aveti cele mai bune performante de la aceasta masina de spalat rufe cu incarcare verticala. Se estimeaza ca are un consum annual de 174 kWh, deci va puteti astepta la cheltuieli de circa 9 lei pe luna cu energia electrica consumata de Indesit BTW D71253.

Perfecta pentru spatii mici: avand o latime de doar 40 cm (fata de 60 cm al unei masini normale), in timp ce deschiderea se face prin partea superioara, puteti economisi spatiu atat pe laterale cat si in fata sa, astfel incat poate fi pusa si intr-un hol ingust.

Panou digital: Indesit BTW D71253 este un model modern, deci aveti si un panou de comanda digital pentru a-i controla functiile.

Programele de spalare: aveti optiunea de a seta masina pe mod special pentru spalare de Sintetice, Colorate, Prespalare, Bumbac, Lana, EcoBumbac sau Delicate.

Program rapid: acesta are o durata de 59 de minute.

Minusuri

Nivelul zgomotului: in timpul perioadei de centrifugare, cei 77 dB atinsi va vor impiedica sa dormiti, daca va doriti acest lucru si aveti masina in apropiere.

Concluzia

Indesit BTW D71253 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala de calitate foarte buna. Se vede atat in capacitatea sa, in viteza de centrifugare, dar si in consumul sau de electricitate. Daca aveti spatiu limitat pentru o astfel de masina vi-o recomand.

Vezi pret

Google Analytics Alternative