Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Hotpoint NT M11 82SKY EU, Uscator de Rufe 8 Kg, A++ cu Motor Inverter si Pompa de Caldura

Hotpoint NT M11 82SKY EU
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Hotpoint NT M11 82SKY EU este o alegere potrivita pentru oricine, cat timp are si bugetul necesar pentru aceasta achizitie. Uscatorul are capacitate mare, consum mic de energie si performante excelente la uscarea rufelor.

Vezi pret

Uscatoarele de rufe dedicate, desi nu sunt extrem de populare si de des intalnite in Romania, sunt totusi aparate electrocasnice foarte folositoare pentru anumite tipuri de familii. In special pentru cei ce nu au loc sa-si intinda rufele, sau nu vor sa o faca, un uscator de rufe de genul lui Hotpoint NT M11 82SKY EU are o anumita logica. Va ofera rufe uscate si gata de a fi purtate intr-un timp relativ scurt, de doar cateva ore.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Hotpoint NT M11 82SKY EUUnii, daca isi permit o astfel de investitie, pot folosi un uscator doar ca solutie de uscare rapida, pentru acele momente cand au nevoie de aceasta solutie, folosind si uscarea traditionala a rufelor in restul timpului.

In ce priveste Hotpoint NT M11 82SKY EU si ce va ofera acest uscator, aveti aici un model excelent de la un producator recunoscut pentru faptul ca ofera produse de calitate. Capacitatea de 8 kg de rufe este suficient de mare pentru marea majoritate a utilizatorilor, clasa energetica A++ va garanteaza un consum mic de energie, iar prezenta motorului Inverter si a pompei de caldura sunt si ele garantii ale calitatii acestui uscator.

Ca intotdeauna, mentionam si dimensiunile acestui uscator, un element important pentru un aparat electrocasnic mare, mai ales ca trebuie pusa langa o masina de spalat. Latimea va fi de 59.5 cm, adancimea de 64.5 cm, iar inaltimea este de 84.9 cm.

Plusurile Hotpoint NT M11 82SKY EU

+ Uscator dedicat, cu pompa de caldura: este si foarte folositor, pentru cei ce vor sa-si usuce rufele cat mai rapid, dar prezenta pompei de caldura va garanteaza si un consum mult redus de electricitate.

+ Capacitate mare, de 8 kg: cuplata cu o masina de spalat rufe cu o capacitate similara sau ceva mai mare, va face o treaba minunata pentru o familie medie spre mare.

+ Clasa A++: consumul de putere la un program standard este de 1.87 kWh, deci mai putin de 1.40 lei.

+ Motor Inverter: fiabil si economicos, motorul de tip Inverter isi va face treaba bine pe termen foarte lung.

+ Filtrul de condensare cu auto-curatare: nu trebuie sa curatati dumneavoastra acest filtru.

+ Optiunea Speed+: uscare perfecta in mai putin timp, economisind pana la 25% dintr-un ciclu normal.

+ Anti Alergie: excelenta pentru cei ce au aceasta problema, pentru ca elimina 99.9% din acarienii de praf.

+ Certificat Wolmark: puteti usca si lana in Hotpoint NT M11 82SKY EU, masina fiind certificata in acest sens.

Minusuri

– Pretul de achizitie: destul de ridicat, dar potrivit pentru ce ofera. Se mai adauga si costul unei masini de spalat rufe, daca nu aveti deja una.

Concluzia

Hotpoint NT M11 82SKY EU este o alegere potrivita pentru oricine, cat timp are si bugetul necesar pentru aceasta achizitie. Uscatorul are capacitate mare, consum mic de energie si performante excelente la uscarea rufelor.

Vezi pret

Google Analytics Alternative