Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Heinner HWM-M1016INVA3+, Masina de Spalat Rufe A+++, 10 kg, 1600 RPM, Excelenta In Orice Privinta

Heinner HWM-M1016INVA3
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.9

Review pe scurt

Alegeti masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ daca vreti un model cu performante extraordinare, dar aveti doar un buget mediu cu care sa lucrati.

Vezi pret

Atunci cand va doriti o masina de spalat rufe cu performante extreme, genul de aparat electrocasnic pentru care unele firme cer mii de euro, ar trebui sa stiti ca aveti si variante mai accesibile ca pret pe piata, de la producatori gen Heinner. Heinner HWM-M1016INVA3+ este modelul despre care vom discuta astazi, o masina de spalat rufe ce exceleaza cam la orice capitol important, inclusiv la pret. Este cea mai ieftina masina de spalat cu aceste performante de pe piata, cel putin in acest moment, si mai vine si cu 5 ani garantie, un semn ca cei de la Heinner au incredere in ea.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Heinner HWM-M1016INVA3Heinner HWM-M1016INVA3+ are ca si specificatii importante, o capacitate de incarcare de 10 kg, o viteza de centrifugare de pana la 1600 RPM, clasa energetica cea mai buna (A+++) si un pret mai mic de 2000 lei. Toate acestea sunt motive excelente pentru a o lua in considerare, dar masina are si ceva tehnologie avansata inclusa, deci continuati sa cititi pentru a afla tot ce va ofera.

Dimensiunile Heinner HWM-M1016INVA3+: 85 cm inaltime, 59.5 cm latime si 56.5 cm adancime, cu o greutate de 71 kg.

Plusurile Masinii De Spalat Heinner HWM-M1016INVA3+

+ Capacitatea excelenta, 10 kg: aveti aici o masina de spalat potrivita pentru familii mari, foarte putine modele de pe piata oferind mai mult de atat.

+ Clasa energetica A+++: consumul de curent electric este extrem de redus, chiar si cu 30% mai mic decat al unui model A++. Estimarea data de producator, de 152 kWh consumati pe an, va dau un cost de aproximativ 9 lei pe luna.

+ Viteza de centrifugare, de maxim 1600 RPM: cea mai mare viteza disponibila pentru o masina de spalat destinata uzului casnic, deci performantele la stoarcere sunt foarte bune pentru Heinner HWM-M1016INVA3+.

+ Pretul excelent: nu este un pret extrem de mic, dar daca il comparati cu modelele disponibile ce au aceleasi performante, exista multe cu preturi chiar de 3-4 ori mai mari.

+ Functiile suplimentare: include optiuni Anti Sifonare, Prespalare, Start Intarziat, Clatire Suplimentara, Adaugare Haine sau Program Preferat.

+ Motor Inverter: performant, economic si durabil, va poate tine pentru multi ani de acum incolo.

+ 16 Programe Spalare: aveti toate optiunile majore, de la Bumbac, la Baby Care, Jeans, Sintetice, Lana, Delicate sau programe scurte.

+ Optiunea rapida, 15 minute: unul din programel disponibile, ce este perfect pentru a improspata rufele putin purtate, fara pete.

Minusuri

– Nu are super tehnologiile oferite de producatorii mari: producatorii mari au tehnologii patentate, mai mult sau mai putin folositoare, ce le mentioneaza la fiecare ocazie. Heinner HWM-M1016INVA3+ este un model cinstit, cu performante foarte bune, dar tehnologia incorporata este aceea a unei masini de spalat normale.

Concluzia

Alegeti masina de spalat rufe Heinner HWM-M1016INVA3+ daca vreti un model cu performante extraordinare, dar aveti doar un buget mediu cu care sa lucrati.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative