Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Heinner HWM-M0914INVA3+, Masina de Spalat Rufe A+++, 9 kg, 1400 RPM

Heinner HWM-M0914INVA3+
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.9

Review pe scurt

Heinner HWM-M0914INVA3+ este o masina de spalat ce pare gandita pentru utilizatorii ce vor produse cu performante cat mai bune, dar care nu au bugetul pentru unul din modelele oferite de producatorii mai cunoscuti. Este un model excelent, la un pret bun.

Vezi pret

Desi cei de la Heinner nu sunt cunoscuti pentru aparate electrocasnice premium, importatorul a adus in Romania si o serie de modele ce au performante mult mai ridicate, si un pret ceva mai mare. Heinner HWM-M0914INVA3+ este una din acele masini de spalat rufe, un model din clasa A+++ ce are un consum foarte mic de energie, o capacitate buna de incarcare la 9 kg, dar si viteza foarte buna de centrifugare, de pana la 1400 RPM.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Heinner HWM-M0914INVA3Heinner HWM-M0914INVA3+ este o masina de spalat pentru familii ceva mai mari, avand acea capacitate de incarcare peste medie. Exceleaza in mai multe zone, dupa cum am mentionat si mai sus, inclusiv la numarul de programe de spalare (16 diferite), la functiile incluse (blocare acces a copiilor, prespalare, clatire suplimentara, anti-sifonare, programe preferate, etc).

Heinner HWM-M0914INVA3+ are ca si dimensiuni o inaltime de 85 cm, latimea la 59.5 cm si adancimea de 56.5 cm.

Plusurile Heinner HWM-M0914INVA3+

+ Clasa A+++: ca sa va faceti o idee de cat de buna este masina la acest capitol, consumul sau este cu circa 30% mai mic decat a unui model A++, deci cu o singura clasa diferenta. Consumul estimat de 152 kWh pe an inseamna ca veti avea un cost de mai putin de 9 lei pe luna cu ea, la curent electric.

+ Capacitatea foarte buna, 9 kg: incap destul rufe in aceasta masina, incat chiar si o familie ceva mai mare o poate folosi fara probleme.

+ Viteza maxima de centrifugare, 1400 RPM: masina adapteaza aceasta viteza la programul selectat, dar este bine sa aveti optiunea maxima, pentru performante bune atunci cand este nevoie.

+ Motorul Inverter: este o tehnologie gasita in mai toate masinile de spalat moderne, ce le ofera fiabilitate suficient de ridicata, incat deobicei se ofera si o garantie de 10 ani la motor.

+ Display LED cu Touch: este cu adevarat o masina de spalat moderna, Heinner HWM-M0914INVA3+ oferind optiunea de a o controla printr-un touch screen, nu prin butoane.

+ 16 programe de spalare: aveti optiuni excelente aici, pentru diferite tipuri de tesaturi si grad de murdarie.

+ Programe rapide multiple: aveti cel ultra-rapid de 15 minute, dar si o optiune de 45 minute.

Minusuri

– Brandul Heinner: nu este unul care sa inspire aceeasi incredere ca un Whirlpool, Samsung sau LG, dar compania ne-a obisnuit cu produse corecte, performante bune si un pret acceptabil.

Concluzia

Heinner HWM-M0914INVA3+ este o masina de spalat ce pare gandita pentru utilizatorii ce vor produse cu performante cat mai bune, dar care nu au bugetul pentru unul din modelele oferite de producatorii mai cunoscuti. Este un model excelent, la un pret bun.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative