Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Hansa WHP8140LB, Masina de Spalat Rufe Cu Performante Excelente, Pret Bun, A+++ si 8Kg

Hansa WHP8140LB
 • Design
  (4.7)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.9)
4.9

Review pe scurt

Hansa WHP8140LB isi face treaba foarte bine, spaland si uscand rufele, folosind resurse minime si avand un cost de achizitie destul de scazut. Per total, o alegere excelenta pentru utilizatorul cu buget mediu, care vrea performante la nivelul unui model de top.

Vezi pret

In caz ca sunteti in situatia multor alti utilizatori de masini de spalat rufe, si nu va permiteti un model cu performante excelente de la unul din producatorii din Vest, un model ca Hansa WHP8140LB ar putea fi o solutie decenta. Aceasta masina de spalat rufe are performante excelente pe hartie, fiind genul de model ieftin fara pretentii foarte mari atunci cand vine vorba de tehnologii avansate, dar care face totusi fata foarte bine multumita caracteristicilor sale tehnice, disponibile la un pret mic.

Hansa WHP8140LBHansa WHP8140LB este un model cu o capacitate buna, de 8 kg de rufe, un prim plus in favoarea sa. Daca mai luam in calcul si clasa energetica A+++ ce este anuntata in cazul sau, viteza de centrifugare de pana la 1400 RPM si designul atragator, cred ca are destule avantaje deja, atunci ne uitam si la pretul la care este oferita.

Dimensiunile masinii de spalat rufe Hansa WHP8140LB sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 54 cm adancime, acestea fiind foarte apropiate de standardul unui astfel de aparat electrocasnic.

Plusurile masinii de spalat Hansa WHP8140LB

+ Capacitatea de 8 kg: aceasta capacitate de incarcare este suficient de mare pentru a face masina potrivita unei familii cu 3-5 membri fara probleme.

+ Clasa energetica A+++: consumul calculat de 194 kWh pe an este unul excelent, costul lunar fiind de mai putin de 12 lei in mod normal.

+ Viteza centrifugare: atinge un maxim de 1400 RPM la programele care au nevoie de un astfel de tratament, o performanta foarte buna.

Hansa WHP8140LB 2+ 16 programe de spalare: aveti foarte multe optiuni, pentru a optimiza rezultatul final si pentru a trata hainele in functie de cerintele lor.

+ Program Express 15 minute: puteti reimprospata hainele ce nu sunt foarte murdare, fara a folosi un program intreg de spalare.

+ Panou comanda digital: aveti informatiile necesare la indemana, pe afisajul digital.

+ Pretul: avand in vedere toate caracteristicile de mai sus, Hansa WHP8140LB bate majoritatea competitorilor la raportul calitate/pret.

Minusuri

– Destul de zgomotoasa: atinge un nivel de pana la 75 dB in timpul etapei de stoarcere a rufelor.

– Nu are tehnologiile avansate ale competitorilor mai scumpi: are performante excelente, dar nu se poate bate cu masinile SF de la LG, Electrolux si alti giganti, la tehnologiile speciale folosite.

Concluzia

Hansa WHP8140LB isi face treaba foarte bine, spaland si uscand rufele, folosind resurse minime si avand un cost de achizitie destul de scazut. Per total, o alegere excelenta pentru utilizatorul cu buget mediu, care vrea performante la nivelul unui model de top.

Vezi pret