Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Uscator de rufe Gorenje D754BJ, Model de 7 kg, Condensare

Gorenje D754BJ
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Gorenje D754BJ este un uscator de rufe excelent pentru cei ce-si doresc un model la un pret acceptabil, pentru a-l folosi pe langa o masina de spalat cu o capacitate de incarcare similara. Are un raport calitate/pret destul de bun.

Vezi pret

Alegerea unui uscator dedicat de rufe ar trebui sa ia in considerare anumite elemente, cum ar fi capacitatea sa, clasa energetica sau chiar si design-ul. Gorenje D754BJ este un model bun calitativ, de la un producator cunoscut pentru raportul pret/calitate oferit. Asteptati-va la un uscator de rufe cu condensare, cu o capacitate de 7 kg, din clasa B ca eficienta.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Gasiti acest model, de multe ori mai ieftin, si in oferta celor de la Altex.

Gorenje D754BJAtunci cand alegeti un uscator de rufe dedicat, v-as recomanda sa cumparati un model ce are o capacitate la fel de mare ca cea a masinii de spalat, astfel incat sa eliminati unul din dezavantajele modelelor ce le au pe amandoua intr-un singur aparat. Daca aveti o masina de spalat rufe cu o capacitate de 6-7 kg, atunci puteti scoate toate rufele din ea si le mutati in uscator cu totul, fara sa lasati unele din ele in afara. Ar fi o idee buna si sa aveti masina de spalat rufe de aceeasi culoare, din moment ce vor sta una langa cealalta. Gorenje D754BJ are culoarea alba, deci merge bine langa orice masina de spalat de aceasta culoare.

Spatiul ocupat de catre uscator este unul normal, de 60×60 cm, in timp ce inaltimea este la 85 cm.

Clasa B la eficienta energetica nu este chiar asa de rea cum pare, pentru ca cea mai buna clasa este A la acest tip de produs. Consumul de putere pentru programul standard este de 4.21 kWh, deci de aproximativ 2.5 lei.

Plusurile uscatorului de rufe Gorenje D754BJ

+ Capacitatea de 7 kg de rufe: suficienta pentru o familie mica spre medie, de cateva persoane.

+ Programe de uscare multiple: alegeti intre programele dedicate pentru bumbac, sintetice, delicate, XL, lana sau uscare mixta, pentru rezultate excelente in fiecare caz.

+ Model cu condensare

+ Senzor de umiditate

+ Afisaj LCD: face masina Gorenje D754BJ mult mai usor de folosit si setat la programul dorit, dandu-va informatii despre stadiul acestuia.

+ Deschidere usa 180º: aveti suficient spatiu sa manevrati incarcatura de rufe.

+ Cuva iluminata

+ Multe functii folositoare: program de auto-curatare, optiune de programare intarziata, adaugare rufe in timpul functionarii, control la supraincalzire, protectie copii, etc.

Minusuri

– Clasa B: consumul de curent electric este unul destul de ridicat, dar normal pentru un uscator de rufe.

Concluzia

Gorenje D754BJ este un uscator de rufe excelent pentru cei ce-si doresc un model la un pret acceptabil, pentru a-l folosi pe langa o masina de spalat cu o capacitate de incarcare similara. Are un raport calitate/pret destul de bun.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative