Reduceri mari la masini de spalat!

ยป Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F249S

Electrolux PerfectCare700 EW7F249S
 • Design
  (4.5)
 • Functii si programare
  (4.6)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Electrolux PerfectCare700 EW7F249S va ofera tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat rufe. Are capacitatea mare, viteza de centrifugare si clasa energetica pentru a fi in gama Premium a masinilor de spalat rufe.

Vezi pret

In ziua de astazi, multumita numarului incredibil de optiuni disponibile in magazine, sa gasiti o masina de spalat rufe de calitate nu este deloc o treaba grea. Chiar si noi avem pe acest site o gramada de recomandari pentru astfel de aparate electrocasnice, unele din ele fiind chiar si masini de spalat rufe cu uscator inclus. Daca totusi va doriti un model de calitatea cea mai buna posibila, care sa exceleze in fiecare categorie, atunci putine se vor putea compara cu Electrolux PerfectCare700 EW7F249S, masina de spalat rufe despre care vom discuta astazi.

Electrolux PerfectCare700 EW7F249S este un model care are o capacitate de 9 kg de rufe, in timp ce viteza de centrifugare este de 1400 RPM. Clasa energetica a acestei masini de spalat este A+++, deci in timp ce ofera performante deosebite la spalare, va consuma si foarte putin curent electric in timpul procesului de spalare. Este un model foarte bun pentru familii de marime medie, fiind recomandata de catre producator pentru 5 persoane.

In ce priveste dimensiunile acestui model, acesta are o inaltime de 85 cm, latimea de 60 cm, iar adancimea de 63.1 cm. Ca orice masina de spalat rufe, are si o greutate destul de mare, de 71.5 kg.

Plusurile masinii de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F249S

Capacitatea mare, de 9 kg: dupa cum anunta si producatorul, o astfel de capacitate recomanda acest model pentru familii de circa 5 persoane.

Clasa Energetica A+++: consumul anual de energie mentionat pentru acest model este de 152 kWh, adica veti plati mai putin de 8 lei pe luna pentru energia electrica consumata.

Viteza mare de centrifugare, 1400 RPM: aveti o viteza foarte mare de centrifugare, astfel incat veti avea rezultate foarte bune la stoarcere si la programele care vor utiliza masina la capacitate maxima. Programele mai delicate vor utiliza o viteza mai mica totusi.

Programele de spalare: masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare700 EW7F249S va functiona in functie de ce solicitati de la ea, atunci cand alegeti un program de spalare. Poate spala Rapid, Bumbac, Delicate, Cuverturi, Sport/Fitness, Denim, Sintetic, Outdoor, sau puteti alege doar Clatire sau Stoarcere + Evacuare.

Sistemul SteamCare: bazat pe folosirea aburului, acest sistem va reduce cutele cu circa 33%, astfel incat aspectul va fi unul mai neted.

Sistemul FreshScent: combina un parfum delicat cu acel sistem pe baza de aburi, pentru a reimprospata hainele mai delicate, fara a trebuie sa le spalati complet.

Eco TimeManager: aceasta functie va permite sa adaptati durata procesului de spalare la timpul care il aveti la dispozitie, pentru a optimiza energia si timpul, dar fara a face compromisuri la calitatea procesului de spalare.

Minusuri

Pretul: nu va fi un model ieftin, dar primiti la schimb performante deosebite. Vorba romanului, dai un ban dar stai in fata. Cu asa rufe curate, cred si eu.

Concluzia

Electrolux PerfectCare700 EW7F249S va ofera tot ce aveti nevoie de la o masina de spalat rufe. Are capacitatea mare, viteza de centrifugare si clasa energetica pentru a fi in gama Premium a masinilor de spalat rufe.

Vezi pret