Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-FV5021-2

Daewoo DWD-FV5021-2
 • Design
  (4.3)
 • Functii si programe
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.9)
4.6

Review pe scurt

Daewoo DWD-FV5021-2 este o masina de spalat rufe care exceleaza in mai multe zone, dar care are si mici dezavantaje cand vine vorba de viteza de centrifugare. Daca aveti nevoie de o masina cu un consum redus de energie si cu capacitate mare, atunci este foarte buna.

Vezi pret

Daewoo DWD-FV5021-2 este o masina de spalat rufe ce prezinta un numar de caracteristici ce o recomanda potentialilor utilizatori. Mi-a atras atentia in special combinatia de caracteristici si pretul la care acestea sunt disponibile, modelul fiind din clasa A+++, cu o capacitate de incarcare mare de 8 kg. In cele ce urmeaza, vom arunca o privire la caracteristicile acestei masini de spalat rufe, dar si la plusurile si minusurile modelului Daewoo DWD-FV5021-2.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Masina are o capacitate de incarcare cu rufe de 8 kg, destul de mare si considerata suficienta pentru familii cu pana la 6 membri. In timpul folosirii, viteza maxima de centrifugare este de 1000 RPM, aceasta fiind o zona unde masina nu exceleaza, dar isi face datoria. Nivelul zgomotului este unul decent, acesta fiind la 58 dB atunci cand masina spala, sau la 76 dB in timpul centrifugarii.

Daewoo DWD-FV5021-2 are incarcare frontala, fiind un model standard cu 84.5 cm inaltime, 59.7 cm latime si 55.7 cm adancime.

Plusurile Daewoo DWD-FV5021-2

Clasa energetica A+++: acest model ofera o eficienta energetica maxima, fiind la cel mai inalt nivel din acest punct de vedere. Se estimeaza un consum de putere de 0.7 kW/h pentru un ciclu cu programul standard. Consumul annual de 194 kW/h corespunde unui cost cu energia electrica de aproximativ 10 lei pe luna.

8 kg capacitate de incarcare: Daewoo DWD-FV5021-2 va fi potrivita chiar si familiilor mai mari, cu pana la 6 membri.

Afisaj electronic: nu este doar un plus din punctul de vedere al design-ului, dar si ceva ce va face viata mai usoara. Puteti vedea stadiul in care sunteti cu procesul de spalare pe micul ecran, impreuna cu detalii legate de optiunea de Timer si de nivelul de centrifugare selectat.

3 trepte pentru centrifugare: puteti alege o viteza de centrifugare de 600, 800 sau 1,000 RPM, in functie de preferinte. Aveti si optiunea No Spin, daca doriti sa sariti peste aceasta parte.

Functie timer 12 ore: optiunea Time Delay oferita prin butonul propriu va permite sa programati inceperea programului de spalare peste 3, 6, 9 sau 12 ore.

Anti Allergy – aceasta functie este perfecta pentru cand spalati rufe pentru cineva cu piele sensibila sau pentru copii. Metode speciale de clatire sunt folosite, pentru a elimina reziduurile de detergent in mod complet.

Program Spalare Rapida 15 minute – daca aveti rufe de dimensiuni mai mici de spalat, le puteti rezolva cu acest program rapid, in doar un sfert de ora.

Alte functii si programe: fie ca va doriti sa utilizati modul de spalare ECO Wash, sau sa activati optiunea de extra clatire, Daewoo DWD-FV5021-2 va ofera mai multe optiuni avansate de care puteti profita.

Pretul: l-am lasat pe acesta la final, pentru ca sa intelegeti de ce pretul este unul bun. Avand in vedere clasa energetica, capacitatea de incarcare si restul caracteristicilor, aveti aici o masina de spalat rufe foarte buna.

Minusuri

Viteza maxima de centrifugare, 1000 RPM: pentru cei ce isi doresc o masina puternica, care sa stoarca foarte bine rufele, aceasta este singura caracteristica a modelului Daewoo DWD-FV5021-2 care este doar medie. Pe de alta parte, modelul are trei trepte diferite de viteza utilizabile.

Concluzia

Daewoo DWD-FV5021-2 este o masina de spalat rufe care exceleaza in mai multe zone, dar care are si mici dezavantaje cand vine vorba de viteza de centrifugare. Daca aveti nevoie de o masina cu un consum redus de energie si cu capacitate mare, atunci este foarte buna.

Vezi pret

Google Analytics Alternative