Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe mini Daewoo DWD-CV703W, 3 kg de rufe la 700 RPM, Clasa A+++ si Motor Inverter

Daewoo DWD-CV703W
 • Design
  (5)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.7)
4.9

Review pe scurt

Daewoo DWD-CV703W este excelenta pentru un student sau orice alta persoana singura, ce are nevoie de o masina de spalat rufe mini, ce ocupa cat mai putin loc. Costul sau nu este unul de neglijat, performantele nu sunt extraordinare in unele cazuri, dar per total este un model bun in anumite cazuri.

Vezi pretul de azi

O masina de spalat rufe este in general un aparat electrocasnic de la care ne dorim performante cat mai mari, in special cand vine vorba de capacitatea de incarcare sau eficienta energetica, dar si elemente legate de cat de bine spala hainele. Sunt anumite situatii, in care ne putem dori ceva mai de nisa, iar Daewoo DWD-CV703W este acest tip de masina de spalat rufe, un model de foarte mici dimensiuni, cu capacitate mai mica de incarcare, dar si un consum minim de energie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

De ce a-ti alege o masina de spalat rufe mini?

Avantajele unei astfel de masini sunt in special legate de nevoile utilizatorului si de spatiul avut la dispozitie pentru un astfel de aparat electrocasnic. Un model standard are nevoie de un spatiu de aproximativ 60×60 cm la sol, pentru a fi amplasat. Capacitatea sa este gandita pentru familii mai mici sau mai mari, dar sunt situatii cand nu este nevoie nici macar de acele 5-6 kg ce se gasesc la modelele mai mici.

Daewoo DWD-CV703W, ca o masina de spalat mini, pare alegerea perfecta pentru un student sau orice persoana singura, capacitatea sa fiind suficienta pentru o singura persoana. Nu veti spala o plapuma sau orice alt obiect voluminos in ea, mai ales ca si viteza de centrifugare nu este buna, dar aparatul va incapea intr-un spatiu mic si va spala hainele dumneavoastra fara probleme. Este atat de mica, incat poate fi montata inclusiv pe perete.

Performantele masinii de spalat Daewoo DWD-CV703W

Daewoo DWD-CV703W 2Daewoo DWD-CV703W este un model cu o capacitate de incarcare redusa, de doar 3 kg. Viteza de centrifugare, ce la o masina normala se duce de la 1000 la 1400 RPM, este de doar 700 RPM in acest caz. In schimb, este dotata cu un motor excelent de tip Inverter si este clasificata in clasa energetica A+++. Are si motor touch screen, impreuna cu un design deosebit, deci va lasa o impresie placuta.

Dimensiunile acestui model sunt foarte reduse, mai ales in adancime, unde are doar 32.4 cm. Latimea ramane una apreciabila, de 55 cm, dar inaltimea de 60 cm este mult sub medie si ea. Cu o greutate de doar 17.3 kg, Daewoo DWD-CV703W poate fi montata si pe perete.

Plusurile Daewoo DWD-CV703W

+ Spatiul ocupat: adancime cu 45% mai mica, inaltime redusa cu 30%, plus faptul ca nici macar nu trebuie sa stea pe podea, aparatul putand fi montat pe perete.

+ Clasa A+++: dimensiunile sale si motorul modern ii permit sa aiba un consum foarte mic de energie, estimarea de 86.5 kWh pe an spunandu-ne ca are un cost de utilizare lunar de doar 5-6 lei.

+ Motor Inverter: motor modern, consum foarte bun de energie si fiabilitate ridicata.

+ Panou comanda tip touch screen: unul din elementele care ne spun ca acest model este unul modern.

+ Design frumos: nu arata ca nici-o masina de spalat normala, iar impresia este una deosebita.

Daewoo_DWD-CV703W-5

+ 8 programe de spalare: optiunile normale sunt toate acolo, inclusiv unele gen Organic, Intensiv sau program rapid de 29 minute.

Minusuri

– Capacitatea de 3 kg: dimensiunile mici ale aparatului sunt un plus, capacitatea totusi putea fi si mai mare, nu se supara nimeni daca era posibil asa ceva. Potrivita pentru 1 persoana.

– Viteza de centrifugare, 700 RPM: stoarcerea hainelor nu se va face la fel de eficient ca la un model de marime normala.

– Pretul: destul de scumpa, avand in vedere performantele, dar miniaturizarea va costa intotdeauna, iar designul este si el unul deosebit.

Concluzia

Daewoo DWD-CV703W este excelenta pentru un student sau orice alta persoana singura, ce are nevoie de o masina de spalat rufe mini, ce ocupa cat mai putin loc. Costul sau nu este unul de neglijat, performantele nu sunt extraordinare in unele cazuri, dar per total este un model bun in anumite cazuri.

Vezi pretul de azi
Daewoo DWD-CV703W 3

Google Analytics Alternative