Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213-2

Daewoo DWC-PD1213
 • Design
  (5)
 • Functii si programe
  (5)
 • Capacitate
  (5)
 • Pret
  (4.8)
5

Review pe scurt

Daewoo DWC-PD1213 nu va satisface pe toata lumea. Cei ce isi doresc o masina de spalat cu uscator superba, cu una din cele mai mari capacitati de incarcare si performante deosebite, pot sa o aleaga cat timp isi asuma si consumul destul de ineficient, din clasa energetica A.

Vezi pret

Pentru cei care prioritizeaza designul si capacitatea cand vine vorba de viitoarea lor masina de spalat rufe, una dotata si cu uscator, un model de tipul lui Daewoo DWC-PD1213-2 este o alegere excelenta. Dupa cum veti afla din reviewul nostru, modelul are cel putin o problema, in afara de pretul destul de ridicat, si anume clasa sa energetica. In functie de ce va doriti de la o masina de spalat rufe, poate fi totusi alegerea corecta pentru dumneavoastra.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Daewoo DWC-PD1213-2In primul rand, masina este una de capacitate foarte mare, fiind capabila sa spele 12 kg de rufe la fiecare ciclu, in timp ce in timpul uscarii accepta 8 kg de rufe. Designul foarte atragator este unul din primele lucruri ce le veti observa la acest model, dar are si tehnologii multiple incluse ce va pot face viata usoara.

Cititi si articolul nostru despre Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe Cu Uscator.

In ce priveste dimensiunile masinii de spalat rufe cu uscator Daewoo DWC-PD1213-2, aceasta este un pic peste medie ca amprenta la sol. Latimea este un pic peste medie, la 63 cm, in timp ce adancimea este destul de mare la 76.7 cm. Inaltimea este si ea ceva mai mare, de 98.6 cm. Marimea ceva mai mare se explica, avand in vedere ca este si o masina de spalat de capacitate foarte mare.

Atentie: pe site la Emag, masina este incorect descrisa ca avand clasa energetica B. Conform site-ului oficial al celor de la Daewoo, clasa este A.

Plusurile Daewoo DWC-PD1213-2

+ Designul superb: una din cele mai frumoase masini de spalat rufe cu uscator vazute pana acum. Folosind un argintiu cu negru, vine cu un ecran si controale ce sunt puse in plan inclinat, pentru a fi vazute mai usor de catre utilizator. Unul din principalele motive pentru care cineva ar vrea acest model.

Daewoo DWC-PD1213-2+ Capacitatea enorma de incarcare: in timpul spalarii, puteti incarca masina cu pana la 12 kg de rufe, enorm pentru un astfel de aparat. Pentru uscare aveti doar 8 kg capacitate, deci mai trebuie sa scoateti niste rufe, daca a-ti incarcat masina la maxim.

+ Viteza de centrifugare: aceasta este de 1200 RPM si este o cifra destul de buna, desi alte masini ajung si la 1400. Nu este deci chiar la nivelul ideal, dar este peste medie oricum.

+ Sistemul High Wash: atat masina Daewoo DWC-PD1213-2 cat si usa de acces sunt mai inalte, astfel incat nu va trebui sa va aplecati asa de tare ca sa puneti sau scoateti rufe din interior. In plus, usa are un diametru de 55.6 cm, deci este de dimeniuni foarte mari.

+ Tehnologie cu bule de aer: Air Bubble este o tehnologie de spalare avansata, ce indeparteaza foarte eficient murdaria, dizolvand particulele de detergent mai bine. Tesatura este protejata si ea.

+ Motorul Dynamic Inverter

+ 14 programe de spalare: curatare tambur, lana, cuverturi, bumbac, eco, intensiv, Kids Care, inmuiere, etc.

+ Tehnologii incluse: pe langa cele deja mentionate, mai sunt si optiuni de genul Cleanjet Shower sau NVC (vibratii scazute).

Minusuri

– Clasa energetica A: Daewoo DWC-PD1213-2 este o masina care exceleaza in multe alte locuri, dar nu si cand vine vorba de consumul de energie.

– Pretul: este o masina de spalat rufe cu uscator ce nu va fi ieftina de achizitionat, dar avand in vedere ce ofera ca plusuri, va merita pentru unii.

Concluzia

Daewoo DWC-PD1213 nu va satisface pe toata lumea. Cei ce isi doresc o masina de spalat cu uscator superba, cu una din cele mai mari capacitati de incarcare si performante deosebite, pot sa o aleaga cat timp isi asuma si consumul destul de ineficient, din clasa energetica A.

Vezi pret

Google Analytics Alternative