Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Masina de spalat rufe cu uscator Candy Bianca BWD 596PH3/1, 9 kg spalare, 6 kg uscare, Centrifugare pana la 1500 RPM, Calitate si Pret Accesibil

Candy Bianca BWD 596PH3 1
 • Design
  (4.8)
 • Functii si programe
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

Daca va doriti o masina de spalat rufe cu uscator ce are performante excelente, dar fara sa cheltuiti o avere, un model ca Candy Bianca BWD 596PH3/1 poate fi o alegere foarte buna. Este o masina inteligenta, cu capacitate buna si performante bune, brandul Candy fiind cel ce o trage in jos un pic.

Vezi pret

O masina de spalat rufe cu uscator inclus este genul de aparat electrocasnic gandit sa acopere nevoile anumitor utilizatori. In general, un utilizator al unei astfel de masini mixte, fie are un stil de viata mai activ si vrea sa petreaca cat mai putin timp intinzand rufe, fie locuieste intr-un spatiu mai mic, neavand optiunea de a usca haine. Candy Bianca BWD 596PH3/1 este un astfel de aparat electrocasnic, o masina de spalat rufe cu uscator inclus, un model de la un brand mai ieftin, dar care ofera destul de multe la un pret acceptabil.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Candy Bianca BWD 596PH3Candy Bianca BWD 596PH3/1, in functie de ce trebuie sa faca, are doua capacitati diferite. Pentru spalare, accepta pana la 9 kg de rufe, in timp ce in timpul uscarii are o capacitate maxima de 6 kg. Este unul din dezavantajele acestor masini mixte, faptul ca trebuie sa uscati in doua runde rufele, sau sa puneti la spalat o cantitate mai mica din start. In ce priveste performantele acestei masini, face parte din clasa energetica A (gama fiind de la G la A, deci are performante excelente), iar la centrifugare atinge un maxim de 1500 RPM, o cifra excelenta.

Dimensiunile masinii Candy Bianca BWD 596PH3/1 sunt de 82 cm inaltime, 54 cm adancime si 60 cm latime, destul de standard pentru un aparat electrocasnic de dimensiuni mari. Este un model cu incarcare frontala, deci luati in calcul si spatiul necesar deschiderii usii. Panoul de comanda este de tip Touch Screen, fiind un aparat modern din acest punct de vedere.

Plusurile Candy Bianca BWD 596PH3/1

+ Spala si usuca, fara sa va dea prea multa treaba: tot ce trebuie sa faceti este sa puneti rufele murdare in masina de spalat rufe cu uscator, sa selectati programul dorit, si le veti scoate uscate si gata de purtat la final.

+ Capacitate buna: este destul de incapatoare, cu cei 9 kg ai masinii de spalat, descurcandu-se la fel de bine ca orice model normal.

+ Eficienta energetica buna: clasa A in acest caz este cea maxima, ratingul pentru masina Candy Bianca BWD 596PH3/1 mergand de la G la A.

+ Model Smart, cu Wifi/Bluetooth si aplicatie de control: desi este parte din brandul Candy, are elemente moderne, fiind dotata si cu touch screen, pe langa aplicatia Simply-Fi.

+ Functia Zoom: cand este activata, aceasta va folosi un sistem special pentru a injecta detergentul direct in haine, pentru rezultate mai bune.

Candy Bianca BWD 596PH3+ Hublou mare: usor de folosit, atat datorita marimii cat si pozitionarii cat mai sus, face accesarea interiorului masinii de spalat rufe cu uscator Candy Bianca BWD 596PH3/1 mult mai facila.

+ Aveti control deplin asupra ciclului de spalare: alegeti nu doar programul, dar si temperatura, timpul de pornire sau viteza de centrifugare.

+ 9 programe spalare de baza + multe optiuni secundare: in total, exista 700 de combinatii diferite de programe ce pot fi selectate, cu ajutorul butonului Smart.

Minusuri

– Capacitatea de uscare mai mica decat cea de spalare: este o problema comuna tuturor acestor masini mixte, si unul din motivele principale pentru care multi prefera sa-si achizitioneze aparate separate pentru spalare si uscare.

– Brandul Candy: nu este unul la fel de calitativ ca cele recunoscute in Europa, dar nici pretul aparatului nu este unul ridicat pentru ce ofera (model smart, cu performante excelente, incapator).

Concluzia

Daca va doriti o masina de spalat rufe cu uscator ce are performante excelente, dar fara sa cheltuiti o avere, un model ca Candy Bianca BWD 596PH3/1 poate fi o alegere foarte buna. Este o masina inteligenta, cu capacitate buna si performante bune, brandul Candy fiind cel ce o trage in jos un pic.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative