Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Bosch WLL24260BY, Masina de Spalat Rufe Super Economica (A+++) Pentru Familii Mici

Bosch WLL24260BY
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Bosch WLL24260BY este masina de spalat potrivita pentru utilizatorii pretentiosi, destinata folosirii de catre familii mici, datorita capacitatii de incarcare mici. Are un consum excelent, tehnologie moderna incorporata, pe langa alte avantaje.

Vezi pret

Pentru o familie mica, de pana la 3-4 persoane, o masina de spalat rufe nu trebuie neaparat sa aiba o capacitate foarte mare de incarcare. Un model in genul lui Bosch WLL24260BY ar putea fi potrivit, avand o capacitate mica spre medie, dar oferind un consum foarte redus de energie, ceea ce permite economisirea pe termen lung, in ciuda investitiei mai mari initiale.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch WLL24260BYBosch WLL24260BY este o masina de spalat rufe ce apartine unei clase energetice foarte buna, eticheta A+++ garantand un consum excelent de curent electric. Ca si capacitate, masina permite incarcarea cu pana la 6.5 kg de rufe. In ce priveste viteza de centrifugare, aceasta este variabila, iar in functie de programul selectat poate ajunge pana la 1200 RPM.

Verificati pretul acestui produs si pe altex.ro.

Ca si dimensiuni, Bosch WLL24260BY are 84.8 cm inaltime, o latime de 59.8 cm si adancimea de 44.6 cm. Modelul este unul ce este potrivit pentru holuri si alte spatii inguste, multumita adancimii reduse cu pana la 15 cm fata de un model standard. Cu usa deschisa, adancimea aparatului este de 114.2 cm.

Clasa A+++, Consum Foarte Mic De Energie

Bosch WLL24260BY are un consum mic de energie, cu un total estimat pe an de 147 kWh, deci de aproximativ 9 lei pe luna. Pentru ca acestea sunt calculele facute de producator, aveti mai jos consumul individuale pe programele principale ale masinii. Luati in calcul un cost de aproximativ 0.70 RON pe kWh, pentru a calcula costul utilizarii fiecarui program de spalare:

• Program 30º Rufe Delicate: 0.21 kWh
• Program 30º Lana: 0.25 kWh
• Program 40º Rufe Colorate: 0.98 kWh
• Program 40º Rufe Delicate: 0.72 kWh
• Program 95º Bumbac: 2.10 kWh

Plusurile masinii de spalat Bosch WLL24260BY

+ Consum de energie redus: este o masina de spalat rufe bine optimizata din acest punct de vedere, din clasa A+++, costul curentului electric fiind estimat la aproximativ 9 lei pe luna.

Bosch WLL24260BY 2+ Viteza centrifugare buna: la 1200 RPM, nu este cea mai mare viteza intalnita la o masina de spalat, dar se descurca bine in majoritatea situatiilor.

+ Potrivita pentru familii mici: cu cele 6.5 kg capacitate de incarcare, Bosch WLL24260BY este gandita pentru familii cu 2-3 membri.

+ Motorul EcoSilence Drive: cu 10 ani garantie, silentios si eficient energetic.

+ Cuva cu design optimizat: pentru distribuirea uniforma a apei.

+ AllergyPlus: pentru cei care sufera de alergii, un program gandit pentru protejarea pielii sensibile.

+ Functii suplimentare: cum ar fi ActiveWater (optimizeaza consumul in functie de incarcatura) sau DrumClean (program ce curata tamburul, cu optiune de aducere aminte).

+ Sisteme multiple de optimizare a rezultatelor: puteti alege optiuni extra, in functie de ce doriti sa obtineti, inclusiv variante de durata rapida, clatire simpla, pornire/reincarcare, diferite tipuri de articole vestimentare, anti-sifonare, igiena, etc.

Minusuri

– Capacitatea mica: cei ce au nevoie de capacitate mai mare, nu vor fi multumiti cu ce ofera Bosch WLL24260BY din acest punct de vedere. Familiile cu 4+ membri ar trebui sa caute o alternativa mai incapatoare.

Concluzia

Bosch WLL24260BY este masina de spalat potrivita pentru utilizatorii pretentiosi, destinata folosirii de catre familii mici, datorita capacitatii de incarcare mici. Are un consum excelent, tehnologie moderna incorporata, pe langa alte avantaje.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative