Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Beko WTV8744XW0, Model Puternic, Economic si Incapator

Beko WTV8744XW0
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Beko WTV8744XW0 are foarte multe plusuri si performante de invidiat, deci pentru o familie de 3-5 persoane as recomanda-o cu siguranta. Un mare plus este acel program StainExpert, ce poate indeparta 24 tipuri diferite de pete.

Vezi pret

Unul din modelele de succes de la acest producator, masina de spalat rufe Beko WTV8744XW0 este nu doar din ce in ce mai accesibila, dar si performanta in mai toate categoriile, de la capacitatea de incarcare, la clasa energetica sau centrifugare. Este un model care se gaseste din ce in ce mai des la reducere, astfel incat se poate compara ca pret cu masini de spalat mult mai noi si mai putin performante.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Saptamana Electrocasnicelor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse electrocasnice din toate categoriile, in perioada 10-16 iunie. Nu ratati ocazia!

» Totul Pentru Casa!
Aceasta este o noua campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse pentru casa dumneavoastra, intre 10 si 16 iunie. Nu ratati ocazia!

Beko WTV8744XW0Haideti sa aruncam o privire la specificatiile acestui model atat de apreciat. Beko WTV8744XW0 are o capacitate de 8 kg de rufe, o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM, iar clasa energetica este cea mai buna posibila, deci A+++. Beneficiaza de un motor performant si modern, ce foloseste tehnologia ProSmart Inverter, dar are si functia Optisense, deci nu este un model de baza.

Cu o latime de 60 cm si o adancime de 55 cm, acest model are dimensiunile standard ale unei masini de spalat, astfel incat ar trebui sa incapa cu usurinta in locul modelului pe care il inlocuieste. Masurati totusi spatiul pe care il aveti la dispozitie, inainte de a achizitiona masina.

Plusurile Beko WTV8744XW0

+ Clasa A+++: unul din marile plusuri ale acestei masini de spalat rufe. Beko WTV8744XW0 are un cosum anual de energie estimat la 175 kWh, costul pe factura de curent fiind de circa 10 lei pe luna.

+ Capacitate 8 kg: este o masina de spalat cu o capacitate peste medie, ce este considerata potrivita pentru familii cu circa 4 membri.

+ Viteza foarte buna de centrifugare, de 1400 RPM: aceasta este viteza maxima disponibila, multe din programele folosite necesitand o setare mult mai mica, dar este bine oricum ca aveti aceasta optiune.

+ Panou digital de comanda: este o masina moderna si din acest punct de vedere.

Beko WTV8744XW0 2+ Motorul ProSmart Inverter: aceasta tehnologie face motorul fiabil, acesta avand o garantie de 10 ani, un nivel al zgomotului redus, mai putine vibratii si un consum mic.

+ Programul StainExpert: folosit pentru a elimina 24 tipuri diferite de pete, este un program extrem de folositor.

+ Adaugare rufe dupa inceperea ciclului de spalare: folositi functia Add Garment pentru a adauga rufe in masina chiar si dupa ce aceasta si-a inceput ciclul de spalare.

+ Tehnologia OptiSense: aveti un consum foarte bun de energie si apa, cu ajutorul a 4 senzori ce ii dau informatii.

Minusuri

– Design simplu, culoare alba: nu va iesi foarte mult in evidenta, deci cei ce cauta si un design foarte atragator s-ar putea sa nu gasesca masina perfecta aici.

Concluzia

Beko WTV8744XW0 are foarte multe plusuri si performante de invidiat, deci pentru o familie de 3-5 persoane as recomanda-o cu siguranta. Un mare plus este acel program StainExpert, ce poate indeparta 24 tipuri diferite de pete.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative