Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Beko WTV8612XSW, Masina de Spalat Rufe A+++, Economica, Incapatoare si Accesibila

Beko WTV8612XSW
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Beko WTV8612XSW este cu siguranta o masina de spalat rufe ce vi-o recomand, minusurile sale fiind in clara minoritate, fata de numarul de plusuri care le are.

Vezi pret

Atunci cand alegem o masina de spalat rufe, avem in general anumite criterii dupa care ne ghidam, de la clasa energetica cat mai buna, la capacitatea de incarcare potrivita pentru familia noastra, viteza buna de centrifugare, si bineinteles si un pret care se incadreaza in buget. Beko WTV8612XSW este genul de masina care pare sa se incadreze perfect in cerintele majoritatii utilizatorilor, chiar si atunci cand vine vorba de pretul sau.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Beko WTV8612XSWIn primul rand, Beko WTV8612XSW este un model din clasa A+++, deci consumul sau de energie este cel mai bun la care va puteti astepta de la o masina de spalat rufe cu astfel de performante. Apoi, capacitatea sa de incarcare, de 8 kg, o face o alegere buna pentru familii mai mari. Viteza de centrifugare/stoarcere, la 1200 RPM, ar putea fi si ceva mai buna, dar aceasta se vede doar la anumite programe de spalare, deci impactul asupra performantei masinii este unul minim. Chiar si pretul este unul bun, daca va uitati la tot ce ofera Beko WTV8612XSW, mai ales la clasa A+++.

Dimensiuni: 84 cm inaltime, 60 cm latime, 59 cm inaltime.

Plusurile Beko WTV8612XSW

+ Clasa A+++: consumul este estimat la doar 195 kWh pe an, costul utilizarii acestei masini cu capacitate mare fiind de mai putin de 12 lei pe luna.

+ Capacitatea buna, de 8 kg: majoritatea familiilor nu vor avea niciodata nevoie de mai mult, dar daca aveti mai mult de 5-6 membri, poate ar trebui sa va uitati la modele mai incapatoare.

Beko WTV8612XSW 2+ Pretul foarte bun: am mai vazut-o si la reducere, dar chiar si fara, Beko WTV8612XSW vine cu un cost de achizitie bun, avand in vedere tehnologia incorporata si consumul redus.

+ Multiple tehnologii avansate: de la AquaFusion (reduce cantitatea de detergent), la AquaWave (designul cuvei, ce curata bland si eficient), la Durable Heater sau la certificarea Woolmark (spala hainele din lana foarte bine).

+ 15 programe de spalare, ce acopera cam orice nevoie: aveti optiuni standard si eco, atat pentru sintetice cat si pentru bumbac, jeans, articole sport, etc.

+ Program rapid, doar 14 minute: improspatati hainele rapid, daca nu au pete greu de scos.

+ Viteza centrifugare, 1200 RPM: nu este cel mai mare plus al masinii de spalat rufe, dar se descurca destul de bine si la acest capitol.

+ Functiile suplimentare: siguranta pentru copii, optiuni de pre-spalare, reglarea consumului de apa, etc.

Minusuri

– Zgomotoasa la centrifugare: atinge un nivel al zgomotului de 76 dB in acel moment.

Concluzia

Beko WTV8612XSW este cu siguranta o masina de spalat rufe ce vi-o recomand, minusurile sale fiind in clara minoritate, fata de numarul de plusuri care le are.

Vezi pret
Cum sa instalezi o masina de spalat rufe

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative