Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Beko WTE9744N, Masina de Spalat Rufe Premium, A+++, 9 kg si 1400 RPM, Model De Top

Beko WTE9744N
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (5)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Pentru cei ce sunt in cautarea unei masini de spalat rufe de top, Beko WTE9744N se incadreaza cu siguranta in acea categorie de aparate electrocasnice. Exceleaza indiferent de specificatiile dorite, dar si pretul este destul de ridicat.

Vezi pretul de azi Altex

In mod normal, toti ne dorim masini de spalat rufe cu performante cat mai bune, modele care sa isi faca treaba bine, in timp record si cu un consum cat mai mic de energie. Bineinteles, daca aveti bugetul necesar pentru un astfel de aparat electrocasnic, exista si optiuni la care va puteti uita. Astazi, va propun Beko WTE9744N, un model de masina de spalat rufe ce l-as pune in categoria de produse Premium. Nu este foarte ieftina, dimpotriva, dar ca performante este greu de depasit de competitorii sai.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Masina spalat rufe Beko WTE9744N
Masina spalat rufe Beko WTE9744N

Beko WTE9744N ofera un spatiu interior generos, ce permite incarcarea sa cu pana la 9 kg de rufe.

Modelul este unul dotat cu un motor ProSmart Inverter, modern si fiabil, ce vine cu o garantie de 10 ani (masina are 5 ani garantie extinsa gratis, sau 2 ani standard). Cu ajutorul acestui compresor, masina se incadreaza la clasa energetica A+++, deci consumul este cel mai mic posibil.

Sunt multumit si de viteza de centrifugare, ce atinge un maxim de 1400 RPM, astfel incat stoarcerea rufelor se va face foarte bine, pentru programele care au nevoie de viteza mare.

Un alt element de luat in considerare, mai ales la un model premium, este tehnologia incorporata si functiile suplimentare, ce ii permit sa aiba performante superioare. In cazul lui Beko WTE9744N, ne uitam la tehnologii gen SteamCure, AquaTech, OptiSense, AquaFusion, Aquawave sau AddGarment. Beneficiaza de multe alte functii, dar si de 16 programe de spalare.

Dimensiunile aparatului sunt de 84 cm inaltime, 60 cm latime si 64 cm adancime. Diametrul hubloului este de 34 cm.

Plusurile masinii de spalat rufe Beko WTE9744N

+ Incapatoare, la 9 kg rufe: perfecta pentru familii medii spre mari, avand capacitatea necesara.

+ Clasa energetica A+++: consum minim de energie, estimat de producator la 167 kWh/an, deci un cost lunar de doar 10 lei la factura de curent.

+ Viteza buna centrifugare, 1400 RPM: necesara doar pentru unele programe, dar este bine sa fie prezenta optiunea.

+ Motorul ProSmart Inverter, 10 ani garantie: un compresor atat de fiabil, incat producatorii il ofera cu 10 ani garantie.

+ 5 ani garantie extinsa: pe langa cei 2 ani de garantie standard, Beko ofera inca 3 ani, ca garantie extinsa. Trebuie inregistrata masina Beko WTE9744N pe siteul lor dupa achizitionare.

+ Model foarte avansat: are multe tehnologii avansate incorporate, acestea determinand si pretul mai ridicat. Includem aici optiuni gen SteamCure, AquaTech, Aquawave, etc. Fiecare imbunatateste un aspect al operatiunii de spalare sau va ajuta sa economisiti resurse.

+ 16 programe de spalare: aveti foarte multe optiuni aici, inclusiv pentru unele situatii mai are.

Minusuri

– Pretul ridicat: ca orice model premium, are un pret destul de ridicat.

Concluzia

Pentru cei ce sunt in cautarea unei masini de spalat rufe de top, Beko WTE9744N se incadreaza cu siguranta in acea categorie de aparate electrocasnice. Exceleaza indiferent de specificatiile dorite, dar si pretul este destul de ridicat.

Vezi pretul de azi Altex

Manual de utilizare Beko WTE9744N

Google Analytics Alternative