Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Beko WITC7612B0W, Masina De Spalat Rufe Incorporabila

Beko WITC7612B0W
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe incorporabila, cu un design atragator si cu performante foarte ridicate, Beko WITC7612B0W este o alegere excelenta.

Vezi pret

Beko WITC7612B0W este o masina de spalat rufe care poate fi incorporata in mobila existenta in casa, dar acesta nu este singurul ei avantaj. In ce priveste capacitatea, puterea de centrifugare, clasa energetica si numarul de functii, este o masina de spalat care are putini rivali in acest moment, desi acestia exista daca aveti un buget mare. Chiar si asa, Beko WITC7612B0W nu este neaparat din clasa de jos cand vine vorba de performante dar si de pret, astfel incat o recomand in special celor care vor ceva de calitate. Masina poate spala mai multe rufe, cu un consum foarte redus de energie, astfel incat are avantaje clare.

Caracteristici tehnice Beko WITC7612B0W

In primul rand, capacitatea de incarcare a acestei masini de spalat este de 7 kg de rufe, ceea ce este suficient in mod normal pentru o familie cu 3-4 membri. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 RPM, ceea ce este deasemenea o cifra buna.

Dimensiunile masinii sunt de 60 cm x 57 cm x 82 cm, in timp ce greutatea sa este de 71 kg. Diametrul hubloului este de 30 cm. Hubloul se deschide in partea stanga, incarcarea realizandu-se prin partea frontala a masinii. Panoul de comanda montat pe masina este unul de tip digital, modern si usor de folosit.

In timpul procesului de spalare, nivelul de zgomot este unul foarte redus, de 56 dB, acesta urcand pana la 73 dB atunci cand procesul de centrifugare opereaza la viteza maxima. Chiar si in acest caz, masina este una destul de silentioasa.

Tehnologia Aquawave

Cuva masinii este special conceputa pentru a asigura cele mai bune conditii de spalare a rufelor. Curatarea este eficienta, dar si blanda in miscare, astfel incat tesaturile nu vor fi afectate. Curatarea se realizeaza cu ajutorul formei cuvei dar si a paletelor, efectul fiind unul asemanator valurilor, rufele fiind miscate intr-un mod fluid in interior.

Eficienta Masinii De Spalat Rufe

Beko WITC7612B0W este o masina de spalat rufe incorporabila din clasa A+++, ceea ce va asigura un consum foarte redus de energie. Se estimeaza ca se vor consuma 173 kW/h pe an, ceea ce ar insemna circa 8 lei dati lunar pe curent electric, pentru a va tine hainele familiei curate. La acesta se adauga si costul celor 9899 litri de apa consumati intr-un an, care mai adauga circa 3 lei pe luna la total.

» Cititi si: Alte reviewuri pentru masini de spalat rufe

15 Programe Care Va Acopera Toate Nevoile

Aceasta masina de spalat rufe nu este doar una foarte eficienta si incapatoare, mai va ofera si performante ridicate, multumita numarului mare de programe oferite. Acestea vor acoperi cam orice situatie, iar cateva din ele le mentionam mai jos.

Down Wear – cu ajutorul acestui program, puteti curata pilote din puf de gasca sau gecile de iarna.

Lingerie – puteti utiliza modul Lingerie pentru a curata articolele de imbracaminte mai delicate, cum ar fi articolele de lenjerie.

Dark Care – daca doriti sa curatati haine care au o culoare inchisa, din bumbac sau sintetice, solutia este programul acesta, care va mentine intensitatea culorii si care va preveni decolorarea.

Woollens – acest program va fi utilizat pentru hainele din lana, prevenind deteriorarea lor in timpul procesului de spalare.

Acestea sunt doar cateva din functiile disponibile in masina de spalat rufe Beko WITC7612B0W. Mai aveti alte 11 programe dintre care sa alegeti in functie de necesitati, incluzand aici Fast+, Prespalare, Shirts, Sports, Mix 40°C, Spalare Manuala, Bumbac, Bumbac ECO, Sintetice, Stoarcere si evacuare, Clatire.

Functii Speciale

 • Sistem automat de reglare al consumului de apa
 • Sistem control exces apa
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Afisare timp spalare ramas
 • Child Lock
 • Urmarire Programe Speciale

Concluzie

Daca sunteti in cautarea unei masini de spalat rufe incorporabila, cu un design atragator si cu performante foarte ridicate, Beko WITC7612B0W este o alegere excelenta.

Vezi pret