Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Beko HTV8746XG, Masina de Spalat Rufe cu Uscator 8kg/5kg, Clasa A, 1400 RPM, Smart – Pareri si Review

🥇 Review: Beko HTV8746XG, Masina Spalat Rufe cu Uscator 8kg/5kg, Smart - Pareri
Beko HTV8746XG

Product Name: HTV8746XG

Product Description: Beko HTV8746XG este o masina de spalat rufe cu uscator inclus. Are capacitate de pana la 8 kg rufe la spalare, si pana la 5 kg rufe la uscare. Este incadrata in clasa energetica A (cea mai buna posibila), are o viteza de centrifugare excelenta de pana la 1400 RPM, si beneficiaza de mai multe tehnologii avansate al celor de la Beko, inclusiv motorul ProSmart Inverter, tratare cu abur si ioni negativi, dar si controlul de la distanta prin aplicatia HomeWhiz.

Brand: Beko

 • Design
  (3.7)
 • Functii si programe
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Clasa energetica
  (5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Beko HTV8746XG este o masina de spalat rufe cu uscator ce va face o treaba foarte buna pentru cei ce au nevoie de asa ceva. De preferat ar fi sa aveti doua electrocasnice diferite pentru fiecare sarcina, care sa aiba si aceeasi capacitate, dar daca nu aveti spatiul necesar, acest model este una din optiunile mai bune pe care le aveti la dispozitie.

Pros

+ Spala si usuca, face treaba a doua aparate electrocasnice diferite.

+ Capacitate decenta la spalare, 8 kg rufe.

+ Clasa A, cea mai buna la consumul de curent electric.

+ Centrifugarea de pana la 1400 RPM.

+ Tehnologie avansata, inclusiv motorul ProSmart Inverter, HomeWhiz, IonGuard, etc.

+ 15 programe spalare + 5 programe uscare.

Vezi pretul de azi Altex

Cons

– Design simplu, culoare alba.

– Capacitatea mai mica la uscare, doar 5 kg, tipica modelelor mixte.

– Costul de achizitie mai ridicat, dar platiti pentru un aparat care face treaba a doua diferite.

Beko HTV8746XG
Vezi mai multe poze

O masina de spalat rufe cu uscator inclus devine o varianta tot mai des luata in considerare si de consumatorii de pe la noi, mai ales in randul utilizatorilor urbani, ce au nevoie de optiunea de uscare rapida, sau pur si simplu nu au spatiul necesar pentru a intinde rufe sau pentru a achizitiona un uscator dedicat. Beko HTV8746XG este un astfel de model, o masina ce poate spala si usca rufele dumneavoastra, dar cu obisnuitul dezavantaj al acestor aparate mixte, faptul ca in partea a doua capacitatea este mai redusa.

Beko HTV8746XG este o masina de spalat rufe cu uscator inclus. Are capacitate de pana la 8 kg rufe la spalare, si pana la 5 kg rufe la uscare. Este incadrata in clasa energetica A (cea mai buna posibila), are o viteza de centrifugare excelenta de pana la 1400 RPM, si beneficiaza de mai multe tehnologii avansate al celor de la Beko, inclusiv motorul ProSmart Inverter, tratare cu abur si ioni negativi, dar si controlul de la distanta prin aplicatia HomeWhiz.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

In ciuda faptului ca obtineti doua aparate electrocasnice intr-unul singur, Beko HTV8746XG are inaltimea de 84 cm, latimea de 60 cm si adancime de 59 cm, toate acestea fiind considerate standard pentru un aparat electrocasnic mare.

Specificatii Beko HTV8746XG – Pareri

Ar fi de mentionat in primul rand faptul ca Beko HTV8746XG are o capacitate de 8 kg la spalare si 5 kg la uscare. Modelul este unul OK pentru familii medii spre mari, mai ales daca functia de uscare se utilizeaza doar ocazional, sau doar pentru hainele mai importante. Daca doriti sa spalati si uscati hainele fara sa scoateti o parte din incarcatura intre cicluri, atunci veti fi limitati la acei 5 kg, caz in care masina este potrivita pentru cupluri si familii mici.

Consumul de curent electric este unul redus, clasa energetica fiind A, cea mai buna posibila in acest caz. Estimarea este a unui consum de 1088 kWh pe an, adica echivalentul unui cost de aproximativ 60-65 lei pe luna (daca folositi intotdeauna si functia de uscare).

Centrifugarea se realizeaza foarte bine, atingand un maxim de 1400 RPM, necesar doar la unele programe totusi.

Modelul are 15 programe pentru spalare si 5 pentru uscare, oferind optiuni suplimentare pentru protejarea hainelor si a masinii, pentru spalare cu abur, si altele. Printre aceste tehnologii suplimentare, mentionam HomeWhiz (aplicatia Beko pentru control), Aquawave, Silent Tech, IonGuard, Durable Heater, Aquafusion sau OptiSense.

Plusuri Masina Spalat Rufe cu Uscator Beko HTV8746XG

Beko HTV8746XG clasa a+ Spala si usuca, face treaba a doua aparate electrocasnice diferite.

+ Capacitate decenta la spalare, 8 kg rufe.

+ Clasa A, cea mai buna la consumul de curent electric.

+ Centrifugarea de pana la 1400 RPM.

+ Tehnologie avansata, inclusiv motorul ProSmart Inverter, HomeWhiz, IonGuard, etc.

+ 15 programe spalare + 5 programe uscare.

Minusuri

– Design simplu, culoare alba.

– Capacitatea mai mica la uscare, doar 5 kg, tipica modelelor mixte.

– Costul de achizitie mai ridicat, dar platiti pentru un aparat care face treaba a doua diferite.

Concluzia

Beko HTV8746XG este o masina de spalat rufe cu uscator ce va face o treaba foarte buna pentru cei ce au nevoie de asa ceva. De preferat ar fi sa aveti electrocasnice diferite pentru fiecare sarcina, care sa aiba si aceeasi capacitate, dar daca nu aveti spatiul sau bugetul necesar, acest model este una din optiunile mai bune pe care le aveti la dispozitie.

Vezi pretul de azi Altex

Google Analytics Alternative