Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Arctic APL81232XLW3, 8 Kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Arctic APL81232XLW3
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.7)
4.5

Review pe scurt

Noua linie a dispozitivelor Arctic, care include si masini de spalat, garanteaza bogatia de culori si texturi, oferind un nivel exceptional de protectie a tesuturilor. Printre numeroasele caracteristici tehnice a masinii de spalat rufe Arctic APL81232XLW3, este folosirea tehnologiei Aqua Safe, pentru a obtine rezultate incredibile chiar si atunci cand consumul este reglat si excesul de apa controlat.

Vezi pret

Principala provocare cu care se confrunta masina de spalat rufe Arctic APL81232XLW3, este sa pastreze aspectul hainelor la spalarea periodica si sa ofere ajutor gospodinelor depasite, cu privire la ingrijirea hainelor. Arctic APL81232XLW3 este creata astfel incat sa ofere economii substantiale la spalare, oferind un consum anual de energie electrica de 175 kw si un consum de apa anual de 10119 l.

Arctic APL81232XLW3Facand parte din clasa de eficienta energetica A+++, aceasta ofera un consum redus atat de energie electrica cu pana la 70 %, cat si un consum redus de apa si detergent. Arctic APL81232XLW3 are o capacitate de incarcare de 8 kg si este ideala pentru o familie cu 3-4 membri. Functiile Anti sifonare, Clatire suplimentara, Prespalare, Drum Clean si Silent Mode ofera protectie suplimentara rufelor in timpul spalarii.

De asemenea, masina de spalat Arctic din seria APL este dotata cu tehnologii avansate, precum Aqua Safe, Aqua Surf, Child Lock, Smart Sensors si  Eco heater. Cu 16 programe de spalare, rufele pot fi spalate pe categorii de tesaturi, cum ar fi Bumbac, Delicate, Camasi, Anti-pata,  Culori inchise,  Sintetice, Paturi si multe altele, mentionand si un  program de spalare cu durata de numai 14 minute.

Plusuri

+ Capacitate de incarcare 8 kg: Permite spalarea unei cantitati mari de rufe intr-un singur ciclu.

Arctic APL81232XLW3 2+ Programe speciale: Programele speciale te ajuta sa protejezi tesaturile de decolorare si deteriorari mecanice.

+ Functii: Numeroasele functii detinute de aceasta masina de spalat iti ofera confort si iti usureaza munca.

+ Tehnologii: Cele 5 tehnologii Aqua Safe, Aqua Surf, Child Lock, Smart Sensors si Eco heater, ofera fiecare avantajele ei, unele fiind de protectie, altele pentru un consum redus de resurse.

+  2 Dispersere: Dispersere separate pentru detergent si balsam.

+ Clasa de eficienta energetica A+++: Aceasta este cea mai mare clasa de eficienta energetica, oferind consumul cel mai redus.

+  Viteza de centrifugare 1200 rpm: La acest nivel de stroarcere, rufele sunt aproape uscate.

Minusuri

– Nivel peste mediu de zgomot la centrifugare: Acesta ajunge la 75 dB.

Concluzia

Masina de spalat rufe Arctic APL81232XLW3 se caracterizeaza prin gradul de indepartare a contaminarii in timpul spalarii. Cu cat este mai mare clasa de spalare, cu atat masina va spala mai bine. Arctic APL81232XLW3 are o eficienta energetica ridicata in timpul spalarii, iar acest lucru te va ajuta sa economisesti mai tarziu timp si bani.

Fiind o masina de spalat moderna are integrate un numar de 16 programe principale de spalare, plus o serie de functii suplimentare. Programele de spalare difera in functie de viteza de rotatie a tamburului in cursul spalarii. In plus, fiecare dintre ele corespunde intervalului de temperaturi admisibile de spalare si viteze de rotatie a tamburului in timpul filtrarii.

Vezi pret