Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Arctic APL81022BDW0, Capacitate 8 kg si Clasa A+++, Dar Cu Viteza Centrifugare Medie

Arctic APL81022BDW0
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Arctic APL81022BDW0 este o masina de spalat rufe excelenta, din aproape toate punctele de vedere. Am fost multumit de oferta sa la capacitate, clasa energetica, tehnologii inovatoare si programe de spalare, singura nemultumire fiind legata de viteza maxima de centrifugare, de 1000 RPM. La pretul la care este oferita, acest model ofera foarte mult, astfel incat vi-o recomand.

Vezi pret

O masina de spalat rufe destul de accesibila ca pret, Arctic APL81022BDW0 vine la pachet cu cateva avantaje certe, mai ales cand vine vorba de capacitatea sa de incarcare de 8 kg si clasa energetica A+++. Are si un dezavantaj totusi, viteza maxima de rotatie ce va indica cat de bine stoarce rufele. In functie de cat de mare pret puneti pe acea parte a procesului de spalare, masina poate fi un chilipir sau doar un model decent. Eu unul sunt destul de fericit cu ce ofera la acest pret.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Gasiti aceasta masina de spalat rufe si in oferta Altex.

Arctic APL81022BDW0Dimensiunile masinii de spalat rufe Arctic APL81022BDW0 sunt de 84 cm inaltime, 60 cm latime si 59 cm adancime. Este cat se poate de standard din acest punct de vedere, amprenta sa la sol fiind una tipica pentru un astfel de aparat electrocasnic. Cat timp nu ati avut o masina de spalat compacta inainte, noua achizitie ar trebui sa incapa in spatiul in care ati avut-o si in trecut.

Specificatiile masinii Arctic APL81022BDW0 include capacitatea excelenta de incarcare, de 8 kg, dar si clasa A+++, viteza de centrifugare de 1000 RPM si multiplele functii suplimentare de care beneficiaza.

Plusurile

+ Capacitate mare: la 8 kg capacitate de incarcare, Arctic APL81022BDW0 este potrivita pentru utilizarea de catre familii cu 4-5 membri.

+ Clasa A+++: are un consum foarte mic de curent electric, estimarea fiind ca va avea nevoie de 195 kWh pe an, la un mod de utilizare normal. Costul lunar pe factura electrica ar fi cam de 10 lei, ceea ce este foarte bine.

+ Program rapid de 14 minute: aveti nevoie de mai putin de un sfert de ora pentru a va improspata o incarcatura de rufe nu foarte murdare.

+ 15 programe de spalare: aveti o gramada de optiuni, inclusiv unele clasice gen Lana, Sintetice, Bumbac, Lenjerie, dar si unele mai rare, cum ar fi Daily 60 grade, Geci cu puf, Culori inchise, Antialergic sau Articole de iarna.

+ Senzori inteligenti: multumita tehnologiei Smart Sensors, masina de spalat va consuma doar resursele de care are nevoie. Foloseste 4 senzori in acest scop, ce monitorizeaza temperatura apei, viteza motorului, tensiune de alimentare si nivelul de spuma.

+ Designul Aqua Surf: influenteaza conturul cuvei si forma paletelor, pentru a misca rufele in mod fluid si a le curata mai eficient, fara sa le deterioreze.

+ Eco Heater: un strat de nichel este aplicat rezistentei, facand-o de 100 ori mai durabila, in timp ce depunerile de calcar vor fi reduse cu 40%.

+ Sistem Flow Control: acesta utilizeaza detergentul la maxim, astfel incat veti economisi pana la 5.5 kg de detergent annual.

Minusuri

– Viteza de centrifugare, de 1000 RPM: desi nu este foarte rau, ne-am obisnuit sa vedem viteze de 1200-1400 oferite la masinile de spalat ce au caracteristicile acestui model.

Concluzia

Arctic APL81022BDW0 este o masina de spalat rufe excelenta, din aproape toate punctele de vedere. Am fost multumit de oferta sa la capacitate, clasa energetica, tehnologii inovatoare si programe de spalare, singura nemultumire fiind legata de viteza maxima de centrifugare, de 1000 RPM. La pretul la care este oferita, acest model ofera foarte mult, astfel incat vi-o recomand.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative