Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0

Arctic APL61012BDW0
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Daca nu aveti foarte mult spatiu in care sa puneti o masina de spalat rufe, iar familia dumneavoastra nu este inca una foarte mare (2-3 persoane), atunci un model SLIM cum este si acest Arctic APL61012BDW0 ar putea fi o alegere potrivita. Are anumite performante si plusuri certe, dar sunt si cateva minusuri ce trebuie luate in considerare.

Vezi pret

Arctic APL61012BDW0 este o masina de spalat rufe din categoria SLIM, ceea ce inseamna ca este un model destinat folosirii in spatii inguste. In mod natural, asta inseamna si o capacitate ceva mai scazuta de incarcare, deci din start vine cu anumite dezavantaje, pe langa plusurile ce le aduce utilizatorilor ce nu au prea mult spatiu la dispozitie. In cele ce urmeaza ne vom uita la ce poate face aceasta masina de spalat rufe, care ii sunt plusurile dar si minusurile.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Saptamana Electrocasnicelor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse electrocasnice din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Arctic APL61012BDW0In primul rand, haideti sa ne uitam la elementul care o recomanda pentru foarte multi cumparatori, si anume faptul ca este un model compact. Aceasta se vede in special pe partea de adancime a masinii, unde are doar 44 cm, in timp ce latimea sa este una standard, de 60 cm. Inaltimea este si ea normala, de 84 cm. Adancimea sa mica o face potrivita in special pentru baile sau holurile mai inguste, acolo unde 10-15 cm de spatiu in plus pot fi importanti.

Cat despre performantele masinii, Arctic APL61012BDW0 are o capacitate de incarcare de 6 kg, deci as recomanda-o in special cuplurilor fara copii, sau cel mult pentru 3 persoane. Cuva este una ceva mai inalta, dar mai ingusta in acelasi timp, astfel incat hainele voluminoase s-ar putea sa nu incapa foarte bine. Un element unde ar fi loc si de mai bine, viteza de centrifugare atinge un nivel maxim de 1000 de rotatii.

Marele plus al acestei masini, pe langa faptul ca este compacta, ar fi clasa A+++, ce va garanteaza un consum foarte mic de energie. Consumul estimat, pentru 1 an de utilizare normala, este de 152 kWh, adica aproximativ 8 lei pe luna.

Plusurile masinii de spalat Arctic APL61012BDW0

+ Clasa A+++: unul din principalele motive pentru care a-ti achizitiona aceasta masina, faptul ca este foarte economica. Costul dumneavoastra cu factura de electricitate ar trebui sa fie de cam 8 lei pe luna.

Arctic APL61012BDW0 2+ Model compact: marimea sa este mai restransa in special in adancime, in timp ce latimea este una normala. Este o alegere buna pentru amplasare in bai inguste sau pe un hol, fara sa va incurce prea mult cand treceti pe langa ea.

+ Capacitate suficienta pentru 2-3 persoane: in Arctic APL61012BDW0 nu aveti o masina de spalat rufe potrivita pentru o familie numeroasa, dar nu toata lumea are nevoie de asa ceva.

+ 15 programe de spalare: alegeti programul cel mai potrivit pentru rufele spalate, incluzand aici optiuni pentru spalare manuala, bumbac, camasi, clatire, spalare rapida, geci sau sintetice.

+ Tehnologii ECO: pe langa clasa A+++, masina mai are si tehnologii speciale de tip ECO, incluzand ECO Heater si ECO Dose. Protejarea mediului inconjurator este si mai usoara, multumita masinii de spalat rufe Arctic APL61012BDW0.

+ Intre 400 si 1,000 rotatii la stoarcere: desi nu are o viteza maxima foarte mare, masina ofera totusi optiuni multiple, pentru diferite tipuri de stoarcere.

+ Usa cu deschidere de 170 grade: aveti acces mai usor la rufele aflate in interior.

+ Design S-Shape: peretii laterali sunt ganditi in asa fel incat vibratiile din timpul functionarii vor fi reduse.

Minusuri

– Cuva ingusta: utilizatorii se plang destul de des ca masina are cuva mica, desi este destul de inalta, astfel incat unele haine mai voluminoase nu vor incapea in interior.

– Capacitatea destul de mica: la 6 kg de rufe ce incap in interior, Arctic APL61012BDW0 este potrivita in special pentru familiile cu 2-3 membri.

Concluzia

Daca nu aveti foarte mult spatiu in care sa puneti o masina de spalat rufe, iar familia dumneavoastra nu este inca una foarte mare (2-3 persoane), atunci un model SLIM cum este si acest Arctic APL61012BDW0 ar putea fi o alegere potrivita. Are anumite performante si plusuri certe, dar sunt si cateva minusuri ce trebuie luate in considerare.

Vezi pret

Manual de utilizare Arctic APL61012BDW0

Google Analytics Alternative