Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLAB, De 9 Kg si 1200 RPM, Clasa A+++

Arctic AB91222XLAB
  • Design
  • Functii si programe
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.9

Review pe scurt

Arctic AB91222XLAB este o masina de spalat rufe ce vi-o recomand, cat timp capacitatea sa destul de mare va este folositoare. Are si un pret decent, desi nu este considerat un model ieftin.

Vezi pret

Atunci cand alegeti o masina de spalat rufe cu performante foarte bune, in general pretul este unul destul de ridicat, mai ales atunci cand vreti si un design deosebit. Nu este cazul cand vine vorba de Arctic AB91222XLAB, o masina de spalat rufe cu un pret destul de accesibil, mai ales daca ne uitam la performantele de care este capabila.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Top Products by Review!
Produsele cu cele mai bune reviewuri de la utilizatori, acum la promotie! Nu ratati ocazia!

» Campanie Electrocasnice - reduceri si livrare pana in casa!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din categorii legate de electrocasnice, cu promisiunea ca vor fi livrate pana in camera unde doriti sa le amplasati. Alegeti cele mai bune produse la preturi mici! Nu ratati ocazia!

Arctic AB91222XLABArctic AB91222XLAB are o capacitate de 9 kg de rufe, fiind suficienta chiar si pentru familiile mari. In acelasi timp, este clasificata A+++, consumul sau de energie fiind printre cele mai mici. Modelul are o viteza de centrifugare de 1200 RPM, cam singura zona unde nu este la parametri maximi, dar in mod normal partea respectiva conteaza mai putin. Designul este si el unul de apreciat, de tip Antracit, efectul vizual fiind unul deosebit.

Dimensiunile pentru aceasta masina de spalat rufe sunt de 84 cm inaltime, 60 cm latime si 64 cm adancime, destul de normale, mai ales cand ne uitam la capacitatea sa mare.

Plusurile Arctic AB91222XLAB

+ Clasa A+++: daca va doriti o masina de spalat cu performante excelente, veti gasi cu greu una de capacitatea aceasta care sa se descurce mai bine din punct de vedere al consumului. Costul lunar este de 11-12 lei pe factura de curent.

+ Capacitate buna, de 9 kg: masina de spalat este una potrivita pentru o familie mare.

+ Viteza de centrifugare, 1200 RPM: stoarce foarte bine rufele, desi doar unele programe au nevoie sa ajunga la viteza respectiva.

+ Design deosebit: culoarea de tip Antracit are un efect impresionant, iar masina arata foarte bine.

Arctic AB91222XLAB 2+ Motor Silent Inverter: silentios si durabil, este un motor de calitate foarte buna.

+ Tehnologia folosita: masina este un model premium, ce ofera multiple tehnologii avansate, inclusiv optiuni gen Drum Clean (autocuratare), Aqua Surf (ajustare a apei) sau Eco Heater.

+ Programele disponibile: Arctic AB91222XLAB beneficiaza si de o lista lunga de programe de spalare, inclusiv cele standard (Bumbac, Rapid, Camasi, Sintetice, etc). Aveti si optiuni pentru paturi/cuverturi, antialergice, lana sau perdele.

Minusuri

– Clasa B la eficienta energetica in timpul stoarcerii: unul din putinele puncte in minus din dreptul acestui model.

Concluzia

Arctic AB91222XLAB este o masina de spalat rufe ce vi-o recomand, cat timp capacitatea sa destul de mare va este folositoare. Are si un pret decent, desi nu este considerat un model ieftin.

Vezi pret
Manual de utilizare

Google Analytics Alternative