MYRIA RC-329A: Un sistem complet

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA RC-329A
  • Design
    (4.6)
  • Putere
    (4)
  • Pret
    (4.8)
4.5

Review pe scurt

Un gadget cu adevarat modern si ieftin, ideal pentru a face un cadou celor dragi, modelul de boxe MYRIA RC-329A se va incadra perfect in orice camera sau birou. Prezenta afisajului LED, dar si a elementelor cromate, va face din acesta un gadget de invidiat. Utilizarea sa este usurata de prezenta unei telecomenzi, iar beneficiul suprem consta in faptul ca puteti utiliza si suporturi de memorie externa pentru a asculta muzica preferata.

detaliiprodus1

Utilizarea unui computer, fie ca discutam despre un desktop sau despre un laptop, poate fi foarte diversa si poate fi vorba despre cei care vor sa il foloseasca pentru activitati de relaxare sau de cei care il utilizeaza in scop personal sau interes de serviciu. In toate cazurile, insa, se poate intampla ca performantele pe care acesta le asigura sa trebuiasca imbunatatite, caz in care se poate apela la utilizarea de componente sau de periferice.

myria-rc-329aUn exemplu foarte elocvent al acestei situatii este cel in care vreti sa urmariti un film sau sa ascultati muzica, iar difuzorul sau sunetul produs de computer sa nu fie tocmai pe placul vostru. Ceea ce puteti face in acest moment este sa va ajutati de un sistem de boxe modern cum este cel MYRIA RC-329A, iar diferenta nu va intarzia sa apara.

Destinatia acestui model este cu precadere pentru a fi conectata la un computer, insa, ceea ce o poate face si mai avantajoasa este faptul ca discutam despre un model MYRIA RC-329A care este mult mai versatil. Fiind vorba despre un model modern, primul beneficiu este acela de a avea in jurul si in avantajul vostru un sistem de boxe care poate face ca aerul de pe birou sau din birou sa fie unul proaspat si in tendinte. Aceasta influenta este data de aspectul lucios, de finisajele foarte reusite dar si de prezenta unui afisaj de tip LED si a elementelor cromate atat pe sateliti, cat si pe subwoofer.

Complet avantajos

Chiar daca, in principal, sunetul amplificat este cel al unui film sau a muzicii, la fel de avantajos se poate dovedi sistemul si pentru acele momente in care doriti sa va jucati sau sa rulati unele programe de mixaj audio. In toate aceste utilizari, MYRIA RC-329A se poate dovedi benefica intrucat discutam despre un sistem 2.1 alcatuit din doi sateliti si un subwoofer si care are o putere RMS de 38 W. Aceasta putere, insa, se va imparti intre satelitii de 10 W fiecare si subwooferul care poate ajunge pana la o putere de 18 W, iar reglarea puterii sau a nivelului de sunet o sa o puteti face de la butoanele care sunt prezente sau de la telecomanda cu care sistemul este prevazut.

Dupa cum se poate vedea, controlul functionarii poate fi unul foarte avantajos pentru orice utilizator, chiar si pentru cei care nu detin foarte multe cunostinte despre sisteme audio. Ceea ce poate scoate in evidenta sistemul MYRIA RC-329A, comparativ cu alte tipuri de boxe, este posibilitatea de a rula muzica preferata chiar si de pe un suport de memorie externa sau de pe un card de memorie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa utilizati portul USB de care dispune si sa salvati toate fisierele sub un format MP3, iar daca credeti ca pot exista unele interferari cu alte dispozitive nu trebuie sa va faceti griji intrucat este protejat electromagnetic. Cu performante foarte bune si cu un pret foarte acceptabil, nu va mai ramane decat sa gasiti spatiu pentru subwooferul de 150 x 230 x 120.5 mm si satelitii de 100 x 100 x 140 mm.

detaliiprodus1