MYRIA MY8005: Un rasfat pentru urechi

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MY8005
  • Design
    (4.5)
  • Putere
    (4)
  • Pret
    (4.7)
4.4

Review pe scurt

Achizitionarea unui sistem de boxe MYRIA MY8005 va fi cu siguranta o surpriza placuta pentru oricine. Acesta se poate utiliza cu ajutorul unei telecomenzi, iar partea cea mai buna este ca va puteti delecta cu toate melodiile dragi pentru ca acest sistem va da posibilitatea de a conecta orice suport de memorie externa, de la carduri si stickuri de memorie pana la telefon.

detaliiprodus1

Cand vine vorba despre vizionarea unui film, fie ca este vorba despre televizor sau despre calculator, trebuie ca atat partea video sa fie una deosebita, cat si partea audio, iar asta inseamna ca trebuie ca dispuneti de un sistem complet. Pentru a putea sa va bucurati de acest efect, puteti apela chiar si la utilizarea unui sistem de boxe MYRIA MY8005, iar rezultatul care poate fi obtinut cu ajutorul acestora va fi cu siguranta unul destul de benefic pentru voi.

myria-my8005Utilizarea unor boxe, fie ca este vorba despre modelul MYRIA MY8005 sau despre alt model, poate fi avantajoasa nu doar pentru vizionarea unor filme, ci, la fel de importanta poate fi si in cazul in care doriti sa ascultati muzica. Daca facem insa referire doar la modelul mai sus amintit, atunci cu siguranta nu veti putea asculta doar voi muzica, ci puteti sa asigurati o sonorizare destul de buna pentru o incapere mai mare.

Daca printre voi se afla si pasionati de gaming, cu siguranta este de dorit ca sunetul de pe un stadion de fotbal sau de pe un camp de batalie sa insoteasca imaginile care ruleaza pe ecran pentru a va bucura de o experienta completa. Alte beneficii ale acestui model insa se vor gasi si in ceea ce priveste designul modern pe care il are si care va face ca integrarea sa in designul biroului sau camerei sa se faca cu usurinta.

Gata de utilizare

Primul lucru care trebuie sa il faceti pentru a va bucura de beneficiile aduse de un asemenea model este cel de a alege locul unde veti pozitiona satelitii, dar si subwooferul pe biroul dumneavoastra sau in incaperea in care aveti nevoie. Ce trebuie sa stiti in acest sens este dimensiunea pe care aceste elemente componente o au si este vorba despre 10.5 x 9 x 17.1 mm pentru sateliti si o dimensiune de 17.5 x 32 x 28.3 mm pentru subwoofer. Un avantaj pe care MYRIA MY8005 il prezinta, comparativ cu alte sisteme de boxe uzuale, este posibilitatea de a controla toata functionarea de la distanta cu o telecomanda.

De cele mai multe ori este vorba de conectarea unor boxe la alte device-uri pentru a va bucura de un sunet pe masura, dar exista si posibilitatea de a conecta la aceste boxe direct un suport de memorie externa. Cu astfel de posibilitati veti putea sa va bucurati de muzica pe care o aveti pe un card de memorie, pe un stick de memorie sau, de ce nu, chiar si de pe telefon cu un cablu de date si cu ajutorul portului USB de care dispune.

Fiind vorba de un sistem de boxe MYRIA MY8005 2.1 cu destinatie principala calculatorul, este important sa stiti si ce putere aduce acesta avand la dispozitie satelitii de 10 W fiecare, dar si subwooferul a carui putere ajunge pana la 18 W. Daca la alte tipuri se putea intampla sa existe unele interferente cu alte dispozitive electronice, pentru acest model nu trebuie sa va faceti griji, avand la dispozitie o protectie electromagnetica.

detaliiprodus1