Lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO, Model cu 6th Sense de 204 Litri

Whirlpool WH2010 A+E FO
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.2

Review pe scurt

Whirlpool WH2010 A+E FO este o lada frigorifica cu performante decente, de la un producator foarte apreciate in Romania. Aparatul beneficiaza de functia 6th Sense, deci are si tehnologie ceva mai avansata inclusa, aceasta explicand pretul sau ceva mai ridicat.

Vezi pret

O lada frigorifica de calitate, cu o capacitate decenta pentru o familie medie si cu cateva tehnologii avansate incluse, Whirlpool WH2010 A+E FO este un model care poate fi recomandat cu usurinta. Are destule plusuri, dar si cateva minusuri ce le vom mentiona in reviewul nostru. Marca Whirlpool este una apreciata, astfel incat sunt sigur ca veti aprecia calitatea acestei lazi frigorifice.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, valabila doar weekendul acesta, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Whirlpool WH2010 A+E FOIn primul rand, in Whirlpool WH2010 A+E FO avem un model cu o capacitate de 204 litri, suficient de mare pentru a stoca aproximativ 100 kg de alimente in interior. Cifra este doar orientativa, dar ar trebui sa va puteti face o idee, daca va incape in ea carcasa prelucrata a porcului ce urmeaza a fi sacrificat de sarbatori.

Un alt element important de notat despre Whirlpool WH2010 A+E FO este ca apartine clasei A+, din punct de vedere al consumului de energie. Nu este foarte performanta din acest punct de vedere, dar costurile nu sunt in niciun caz exagerate. Consumul zilnic de energie al masinii este de circa 0.61 kWh, ceea ce inseamna cam 0.40 RON (12 lei pe luna).

Pentru o lada frigorifica, un aparat electrocasnic destul de lat, dimensiunile sunt si ele importante. Whirlpool WH2010 A+E FO va ocupa o suprafata la sol de 80.6 cm (latime) pe 64.8 cm (adancime), in timp ce inaltimea sa va fi de 86.5 cm.

Plusurile

Whirlpool WH2010 A+E FO 2+ Capacitatea decenta: are un volum net de 204 litri, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru o familie mica/medie. In functie si de cat va bazati pe alimente proaspete, s-ar putea sa fie OK si pentru o familie mai mare. Faptul ca are interiorul de tip lada, si nu este congelator vertical, va ofera mai mult spatiu de stocare.

+ Tehnologia Al 6lea Simt (6th Sense): ajuta la conservarea pe lunga durata a alimentelor in lada frigorifica Whirlpool WH2010 A+E FO.

+ Functie Super Congelare: puteti congela rapid alimentele adaugate in lada, astfel incat sa se pastreze mult mai bine.

+ Functie ECO: pentru cei ce isi doresc sa economiseasca energie.

+ Avertizare la temperatura ridicata

Minusuri

– Clasa A+: se poate si mai bine, clar, dar totusi consumul este de doar 225 kWh pe an, adica cam 12 lei pe luna.

– Sistemul de dezghetare manual: fiind un produs peste medie ca pret, ar fi fost bine sa aiba inclusa si optiunea de dezghetare automata.

Concluzia

Whirlpool WH2010 A+E FO este o lada frigorifica cu performante decente, de la un producator foarte apreciate in Romania. Aparatul beneficiaza de functia 6th Sense, deci are si tehnologie ceva mai avansata inclusa, aceasta explicand pretul sau ceva mai ridicat.

Vezi pret

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative