Combina frigorifica Whirlpool W9 931D KS, Culoare Neagra, A+++, cu Dual No Frost si Capacitate de 348 L

Whirlpool W9 931D KS
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

Whirlpool W9 931D KS este nu doar un model de combina frigorifica frumos, dar si performant, cu un consum minim de curent electric, o capacitate decenta si tehnologie avansata ce ii permit sa tina alimentele in siguranta pe perioade lungi de timp.

Vezi pret

Alegerea unui model de top, presupune pe langa bifarea unor specificatii cat mai bune, si sa ne uitam la producatorii de renume. Whirlpool este cu siguranta printre acei producatori la care merita sa ne uitam de cate ori suntem in cautarea unei combine frigorifice de calitate. O dovedesc si prin Whirlpool W9 931D KS, un model din clasa A+++, cu un design deosebit si tehnologie avansata.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool W9 931D KSWhirlpool W9 931D KS este o combina ce as recomanda-o unei familii medii de la noi, datorita capacitatii sale de stocare, de 348 L. Este un model economicos, dupa cum va spune si clasa A+++ in care se incadreaza din acest punct de vedere. Beneficiaza de prezenta unui sistem Dual No Frost, disponibil pentru ambele compartimente, ce va elimina gheata inainte sa aiba sansa sa se formeze. Adaugam si designul deosebit, impreuna cu functii inteligente gen Al 6lea Simt, si obtinem o combina frigorifica de top, cu performante excelente. Pretul este si el unul destul de mare, dar merita investitia avand in vedere tot ce ofera.

Capacitatea frigiderului este de 251 litri, in timp ce compartimentul congelatorului este de 97 litri.

Plusurile combinei frigorifice Whirlpool W9 931D KS

+ Capacitatea suficienta pentru o familie medie: nu este un model mare, dar isi face treaba bine si este suficient de incapatoare pentru o familie cu 3-5 membri. Totul, la o inaltime destul de mare, dar care-i permite sa ocupe un spatiu mic la sol.

Whirlpool W9 931D KS 2+ Dual No Frost: tehnologia No Frost este din ce in ce mai apreciata, iar acest model o foloseste atat pentru zona frigiderului, cat si pentru cea a congelatorului. Sistemele sunt independente una de cealalta.

+ Clasa A+++: performantele sunt excelente, cand vine vorba de consumul de energie al lui Whirlpool W9 931D KS. Combina consuma 180 kWh pe an, extrem de putin, costul lunar pe factura de curent fiind de pana in 11 lei.

+ Silentios: un model ce atinge un nivel al zgomotului de doar 39 dB, deci nu va deranja.

+ Design deosebit: se vede si din poze, acest model de culoare neagra arata excelent, fiind o alegere buna pentru orice bucatarie moderna.

+ Al 6lea Simt: senzorii folositi determina modificari ale temperaturii si umiditatii automate, astfel incat legumele si fructele raman proaspete pe perioade mai lungi de timp.

+ FreshBox si FreshPad: sertare speciale, ce permit conservarea alimentelor in cele mai bune conditii, atat pentru carne, cat si pentru fructe sau legume.

+ Iluminare cu LED, uniforma: toate colturile frigiderului sunt iluminate perfect, astfel incat veti gasi alimentele cu usurinta.

Minusuri

– Pretul: fiind un model de top, pretul sau este unul destul de mare, clar peste medie pentru o combina de marimea sa.

Concluzia

Whirlpool W9 931D KS este nu doar un model de combina frigorifica frumos, dar si performant, cu un consum minim de curent electric, o capacitate decenta si tehnologie avansata ce ii permit sa tina alimentele in siguranta pe perioade lungi de timp.

Vezi pret

Google Analytics Alternative