Combina frigorifica Whirlpool W9 921D OX, Aparat Frigorific Avansat, Al 6Lea Simt, Dual No Frost si Clasa A++

Whirlpool W9 921D OX
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Whirlpool W9 921D OX este un model ce l-as recomanda oricui, un aparat frigorific de calitate, cu un consum bun, incapator si cu tehnologie avansata.

Vezi pret

Luati un brand de renume, in cazul de fata al celor de la Whirlpool, alegeti un model de top de la acestia, si aveti toate sansele sa dati de un model pe care a-ti vrea sa-l aveti. Whirlpool W9 921D OX este modelul la care ne vom uita astazi, o combina frigorifica premium, cu performante bune si tehnologie destul de avansata. Totul este oferit la un pret ceva mai ridicat, dar nu ar trebui sa fie o surpriza pentru categoria din care face parte aceasta combina.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool W9 921D OXWhirlpool W9 921D OX este o combina cu un volum net de 348 litri, partea leului revenind frigiderului, cu 251 litri. In ce priveste congelatorul, acesta are capacitatea neta de 97 litri, suficienta pentru a acoperi nevoile unei familii in mare parte. Bineinteles, daca vreti sa taiati un porc, veti avea nevoie de un congelator dedicat in continuare.

Whirlpool W9 921D OX este un model din clasa A++, deci are un consum destul de bun de energie. Are No Frost implementat separat pentru ambele compartimente, pentru o eficienta mai buna in mentinerea temperaturii potrivite, in timp ce consumul de energie ramane unul minim.

Dimensiunile sunt relativ standard, aparatul fiind ceva mai inalt, dar in schimb mentinand latimea la doar 59.5 cm, iar adancimea la 65.5 cm.

Plusurile combinei frigorifice Whirlpool W9 921D OX

Whirlpool W9 921D OX 2+ Aparat premium, tehnologie avansata: dupa cum veti citi mai jos, tehnologiile incorporate sunt de buna calitate si va ofera o racire rapida, un nivel de umiditate optim pentru alimente, impreuna cu alte avantaje.

+ Capacitate buna: ca majoritatea combinelor frigorifice, Whirlpool W9 921D OX si ai sai 348 litri va ofera suficient volum net, cat timp aveti o familie medie.

+ Clasa A++: consumul de energie decent, va aduce un cost lunar cu factura de curent estimat la 16-17 lei.

+ Dual No Frost: fiecare zona beneficiaza de tehnologia No Frost, acestea functionand separat pentru rezultate optime.

+ 6th Sense: tehnologia Al 6lea simt asigura un control foarte bun al umiditatii in interior, pentru o stocare a alimentelor in siguranta.

+ Fresh Box: compartiment dedicat, unde puteti tine legume si fructe in deplina siguranta, in timp ce Fresh Box 0 este perfect pentru carne si peste.

+ Racire rapida: optiune ce va permite sa raciti rapid alimentele nou introduse in frigider.

+ Interior gandit bine: de la compartimentele specializate, la sertarul pentru sticle, rafturile metalice sau protectia metalica de la ventilator, Whirlpool W9 921D OX arata bine si in interior, nu doar din exterior.

Minusuri

– Inaltimea, pentru cei mici de statura: fiind vorba de un model de 201 cm inaltime, un copil ar putea avea probleme sa ajunga la raftul de sus al frigiderului.

– Pretul: ca orice produs Premium, nu este foarte ieftin. Se mai gaseste totusi si la reducere.

Concluzia

Whirlpool W9 921D OX este un model ce l-as recomanda oricui, un aparat frigorific de calitate, cu un consum bun, incapator si cu tehnologie avansata.

Vezi pret

Google Analytics Alternative