Whirlpool W5 811E OX H, Combina Frigorifica De 339 L, Clasa A+ si Al 6lea Simt (6th Sense)

Whirlpool W5 811E OX H
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Whirlpool W5 811E OX H este o optiune mai accesibila ca pret, o combina frigorifica de calitate, dar care nu are acelasi consum redus de energie ca unele modele mai scumpe de la acest producator.

Vezi pret

Un producator de renume, cum este si Whirlpool, are in general combine frigorifice ceva mai scumpe in oferta, tehnologia inclusa si calitatea de productie fiind in general mai bune si ele. In ciuda acestui fapt, veti gasi si modele ceva mai accesibile, iar Whirlpool W5 811E OX H este acest gen de produs, un aparat frigorific de calitate, cu performante medii si cu un pret mai apropiat de medie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Whirlpool W5 811E OX HWhirlpool W5 811E OX H este o combina frigorifica cu un design atragator, culoarea fiind de tip Inox. Capacitatea este una destul de normala, ajungand la 339 litri atunci cand combinam zona frigiderului (228 l) cu cea a congelatorului (111 l). Ca un mic dezavantaj, mai ales pe termen lung, aparatul are clasa energetica A+, consumul fiind ceva mai ridicat cand vine vorba de curent electric.

Acest aparat are o inaltime de 189 cm, o latime de 59.5 cm si adancimea de 68.8 cm. Dimensiunile sale sunt destul de standard pentru un aparat electrocasnic mare, si ar trebui sa incapa cam in orice spatiu dedicat pentru asa ceva (luand in calcul adancimea ceva mai mare totusi).

Plusurile combinei frigorifice Whirlpool W5 811E OX H

+ Capacitate buna, de 334 litri: cu un plus dat zonei congelatorului, si cu un frigider de dimensiuni medii, se va potrivi in special familiilor ce utilizeaza si produse congelate in mod frecvent.

+ Sistemul de dezghetare automat al frigiderului: este disponibil doar pentru frigider, nu si pentru congelator. Tehnologia LessFrost ajuta si ea, la reducerea numarului de dezghetari ale aparatului.

Whirlpool W5 811E OX H 2+ Al 6lea Simt (6th Sense): o tehnologie a celor de la Whirlpool ce permite aparatelor lor sa utilizeze mai putine resurse si sa obtina rezultate excelente. Senzorii lui Whirlpool W5 811E OX H sunt folositi pentru a monitoriza temperatura din interior.

+ Racire rapida: optiune importanta, ce permite alimentelor sa ajunga la o temperatura buna pentru stocare, intr-un timp mai scurt.

+ Fresh Box: un compartiment ce ofera conditii excelente pentru depozitarea de alimente delicate, legume sau fructe.

+ Brandul Whirlpool: o companie recunoscuta pentru calitatea produselor sale, o optiune buna daca nu va doriti un aparat electrocasnic de la un brand ce importa din China.

Minusuri

– Clasa A+: consumul este destul de ridicat, fiind estimat la 309 kWh pe an, ce inseamna ca are un cost de aproximativ 18 lei pe luna.

– Sistem dezghetare manual la congelator: aparatul are totusi alte tehnologii pentru a reduce impactul formarii ghetii in interior.

Concluzia

Whirlpool W5 811E OX H este o optiune mai accesibila ca pret, o combina frigorifica de calitate, dar care nu are acelasi consum redus de energie ca unele modele mai scumpe de la acest producator.

Vezi pret
Manual de utilizare Whirlpool W5 811E OX H

Google Analytics Alternative