Combina frigorifica Whirlpool W5 711E W, Volum 308 L, Al 6lea Simt si Clasa Energetica A+, Accesibila cu Performante Medii

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

Whirlpool W5 711E W
 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.7)
4.4

Review pe scurt

Whirlpool W5 711E W este un produs de calitate, dar cu performante doar medii, fara sa exceleze la consumul de energie sau la volumul net. Este o alegere decenta, pentru cei ce vor un produs de la un brand de incredere.

Vezi pret

O combina frigorifica de calitate poate fi destul de scumpa, astfel incat uneori va trebui sa facem unele compromisuri cand o alegem. In cazul de fata, avem un model de la un producator bine cunoscut si apreciat, astfel incat unii clienti vor prefera produsul de calitate in dauna unuia de la un producator fara nume, care se lauda cu performante mai mari pe hartie. Whirlpool W5 711E W este o combina frigorifica doar medie ca performante, dar suficient de accesibila ca pret. Daca va intereseaza si alte combine frigorifice ieftine, avem un top realizat in acest scop.

Whirlpool W5 711E WWhirlpool W5 711E W are o capacitate totala de doar 308 litri, fiind o combina ce are si un consum destul de slabut de energie, clasa energetica find doar A+. Este dotata totusi cu tehnologia 6th Sense a celor de la Whirlpool, ce o ajuta sa aiba performante bune.

In ce priveste dimensiunile, Whirlpool W5 711E W este un model de inaltime normala, de 176 cm, cu o latime de 59.5 cm si o adancime de 66.3 cm. Compartimentul mai mare, de 197 litri, este cel al frigiderului. Congelatorul are un volum net de 111 l, cu sistem de dezghetare manual. Va recomand si topul nostru pentru combine frigorifice No Frost, daca vreti sa vedeti si niste alternative mai scumpe.

Plusurile combinei Whirlpool W5 711E W

+ Brandul si calitatea Whirlpool: firma este una recunoscuta in Europa, cu performante decente si reputatie buna. In general, ofera produse cu tehnologie avansata, la un pret mediu.

+ 6th Sense Control: tehnologia de tip Al 6lea Simt va detecta cand temperatura variaza, si o va aduce rapid inapoi la nivelul ideal.

+ Less Frost: un sistem ce reduce cantitatea de gheata formata.

Whirlpool W5 711E W 2+ Compartiment Fresh Box: pentru legume si fructe, le ofera conditii foarte bune de stocare.

+ Sistemul de control electronic: are performante foarte bune si pastreaza temperatura la nivel optim.

+ Iluminarea cu LED: ai vizibilitate excelenta in toate colturile aparatului.

+ Usa reversibila: deschiderea la dreapta sau stanga, in functie de nevoi.

Minusuri

– Volumul net, de 308 litri: Whirlpool W5 711E W este cu circa 10-20% mai mica decat alte combine frigorifice din aceeasi zona de pret, compartimentul care sufera fiind in mod special frigiderul.

– Clasa A+: nu are un consum foarte bun de energie, estimarea de 297 kWh pe an insemnand ca veti cheltui cam 18 lei pe luna pentru factura de curent.

Concluzia

Whirlpool W5 711E W este un produs de calitate, dar cu performante doar medii, fara sa exceleze la consumul de energie sau la volumul net. Este o alegere decenta, pentru cei ce vor un produs de la un brand de incredere.

Vezi pret
Manual de utilizare