Whirlpool ARC2353IX: un frigider minimalist cu dotari bune

Whirlpool ARC2353IX
 • Design si functii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.4

Review pe scurt

Whirlpool este o firma care isi incanta clientii doar cu produse de seama, si acest frigider nu este departe nici el de aceasta situatie. ARC2353IX este un model simplist, dar care insa ne demonstreaza inca o data ca se pot realiza multe lucruri chiar si cu bani mai putini. Volumul pe care il ofera acest frigider nu este unul dintre cele mai impresionante, dar cu siguranta raportul calitate pret este unul de invidiat.

detaliiprodus1

Dupa cum se stie, frigiderul este electrocasnicul ce nu lipseste din nicio bucatarie datorita utilitatii sale vizibile din prima clipa. Pe langa faptul ca ne pastreaza mancarea gatita ca proaspata mai mult timp, cu ajutorul congelatorului ne permitem sa pastram pentru o perioada mai mare de timp alimente precum carnea sau unele legume semipreparate. Deci, frigiderul ne va usura viata de zi cu zi pentru ca nu va trebui sa gatim de fiecare data ori sa facem piata foarte des, avand mai mult timp la dispozitie.

Design modern si incapatorWhirlpool-ARC2353IX

Pe partea de design avem un produs ce va moderniza bucataria instantaneu, atat datorita culorii specifice inoxului, cat si felului in care este dispus congelatorul si frigiderul. Asadar, in partea de sus este dispus congelatorul care are doua rafturi. Este bun pentru a pastra mai mult timp produsele ce le veti folosi ulterior. Putem spune ca este destul de spatios, fiind potrivit atat pentru o persoana cat si pentru o intreaga familie, cu un volum net de 41 litri. Sistemul de dezghetare al congelatorului este manual, acest lucru nefiind neaparat un dezavantaj daca luam in calcul celelalte caracteristici pe care le are. Mai jos este dispus frigiderul care ne ofera un volum net de 171 litri, deci veti putea pastra alimentele pentru data urmatoare cand doriti sa le serviti. Trebuie sa mai stiti ca are un numar de 5 rafturi pe care puteti sa le reglati in functie de dimensiunile vaselor ce le puneti la rece. Pentru a pastra legumele si fructele proaspete mai mult timp, aveti la dispozitie un compartiment legume/fructe special creat in acest sens. In total, volumul net al acestui aparat frigorific este de 212 litri. Daca vreti sa deschideti usile cu usurinta, aveti la dispozitie cele doua manere orizontale integrate in usa de la frigider, respectiv de la congelator. Avantajul acestora este ca nu le veti putea rupe ca pe cele normale, intrucat acestea, fiind integrate, deschid intreaga usa, fara a forta manerul.

In ceea ce priveste consumul energetic, Whirlpool ARC2353IX se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum de 211 kWh/an. Daca se va intampla sa fie o pana de curent din cauza unei defectiuni la reteaua electrica sau a unor reparatii, nu trebuie sa va faceti grij, are o autonomie de pana la 10 ore. In ceea ce priveste capacitatea de congelare, putem spune ca este rezonabila pentru ceea ce ofera congelatorul, aceasta fiind de 2.5 kg/24 h. Informativ, ca si agent de racire al intregului aparat are R600a.Whirlpool-ARC2353IX-

Daca v-ati hotarat sa achizitionati acest frigider cu doua usi, trebuie sa mai stiti ca are o dimensiune de 143 x 55 x 58 cm, astfel ca ii veti gasi locul potrivit in bucataria dumneavoastra. Pe partea de poluare fonica, produce un nivel de zgomot de aproximativ 40 dB, deci nu este galagios si nu il veti auzi din camera invecinata cu bucataria. Il puteti gasi atat in magazinele de specialitate cat si in cele din mediul online la un pret accesibil. Ramane doar sa mai luati decizia finala cu privire la achizitia sa.

detaliiprodus1