Combina Frigorifica Star-Light CRFV-286A+, De 286 Litri, Clasa A+

Star-Light CRFV-286A
 • Design
  (4)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (5)
4.4

Review pe scurt

Star-Light CRFV-286A+ este o alegere potrivita pentru familii mici spre medii, ce isi doresc o combina frigorifica la pret cat mai mic, sacrificand in acest scop ceva din capacitatea de stocare. Altfel, o alegere decenta, cu sistem de dezghetare automat in ambele compartimente si destul de silentioasa.

Vezi pret

Fie ca v-a lasat deodata vechea combina frigorifica, fie ca vreti sa achizitionati una noua pentru un plus de spatiu fata de un frigider mediu, Star-Light CRFV-286A+ poate fi o achizitie inspirata pentru cei cu buget mic. Aceasta combina frigorifica se potriveste foarte bine bugetelor reduse, fiind genul de produs care isi face treaba si atat, fara sa umfle costul prin tehnologii avansate sau functii de care nu veti avea niciodata nevoie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Campania Decizii Smart este aici!
Reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Afla si care sunt cele mai bune combine frigorifice ieftine de pe piata in acest moment.

Star-Light CRFV-286AIn primul rand, Star-Light CRFV-286A+ este o combina frigorifica cu o capacitate totala de 286 litri, la o inaltime de 180 cm. Capacitatea sa este una destul de mica, sub medie chiar, dar acest lucru se reflecta in pretul sau, unul foarte redus in aceasta categorie. 202 litri sunt oferiti in compartimentul frigiderului, in timp ce congelatorul este de 84 litri. Surprinzator este ca in acest model foarte ieftine, ambele compartimente beneficiaza de prezenta unui sistem de dezghetare automat.

Dimensiunile Star-Light CRFV-286A+ sunt de 180 cm inaltime, latime de 60 cm si adancime de 54 cm, deci este un model ce va incapea cu usurinta in spatiul rezervat unui aparat electrocasnic clasic.

Plusurile Star-Light CRFV-286A+

+ Pretul: la un model care are un cost redus, pretul nu poate fi decat un element important, facand aceasta combina accesibila si celor ce au frigidere mai mici.

+ Clasa A+: luand in considerare pretul scazut, clasa este una decenta, combina avand nevoie de circa 264 kWh pe an, deci costul lunar va fi de aproximativ 14 lei.

+ Sistem dezghetare automat: disponibil atat la frigider cat si la congelator, este o optiune la care nu ma asteptam la un model ieftin, cum este Star-Light CRFV-286A+.

+ Usi reversibile: puteti muta usile in functie de cum aveti nevoie sa le deschideti, spre stanga sau dreapta.

+ Nivel redus al zgomotului: nu este cea mai silentioasa combina de pe piata, dar la 40 dB se descurca foarte bine, in categoria sa de pret fiind probabil una de top din acest punct de vedere.

+ Semnal audio la usa deschisa: o functie foarte simpla, dar utila.

Minusuri

– Volum net sub medie: la 284 litri, este sub media pietei, majoritatea combinelor frigorifice fiind undeva intre 300 si 350 litri.

Concluzia

Star-Light CRFV-286A+ este o alegere potrivita pentru familii mici spre medii, ce isi doresc o combina frigorifica la pret cat mai mic, sacrificand in acest scop ceva din capacitatea de stocare. Altfel, o alegere decenta, cu sistem de dezghetare automat in ambele compartimente si destul de silentioasa.

Vezi pret

Google Analytics Alternative