Combina frigorifica Star-Light CRFV-268A+

Star-Light CRFV-268A
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.3

Review pe scurt

Star-Light CRFV-268A+ este un model pentru cei ce isi doresc o combina frigorifica dar au buget limitat pentru ea, pentru familii mai mici ce nu au nevoie de frigider foarte mare, dar unde congelatorul are o dimensiune decenta.

Vezi pret

Indiferent de motivul pentru care v-ati hotarat sa renuntati la frigiderul vechi, daca va doriti o combina frigorifica pentru urmatorul dumneavoastra aparat frigorific, un model cum este Star-Light CRFV-268A+ s-ar putea sa fie o alegere potrivita. Are anumite caracteristici ce o recomanda in special celor ce isi doresc un model ceva mai mic si mai ieftin, fiind potrivit pentru o familie mica sau medie. Nu va asteptati la super tehnologii avansate de la aceasta combina. Dincolo de faptul ca este un produs Star-Light, pretul foarte mic o face sa renunte la multe optiuni disponibile pe alte modele.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Easter Sales 2019 este aici!
Aceasta este o campanie de sarbatori de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la 2,000,000 de produse. Nu ratati ocazia!

» Campania Paste Pentru Copii a inceput!
Aceasta este o campanie de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse destinate copiilor. Nu ratati ocazia!

Vreti sa vedeti si alte combine frigorifice ieftine? Avem un articol fix pe acest subiect.

Star-Light CRFV-268AStar-Light CRFV-268A+, dupa cum va spune si numele sau, are o capacitate totala de 268 litri si clasa energetica A+. Ambele sunt elemente importante, la care se uita utilizatorul prima data. In primul rand, sa ne uitam la capacitatea sa, una sub media acestui tip de aparat frigorific. Frigiderul este cel care sufera mai mult, capacitatea sa fiind de 184 litri, in timp ce volumul net al congelatorului este de 84 litri. Atat congelatorul, cat si frigiderul, au sistem de dezghetare automat.

In ce priveste clasa energetica A+, aceasta nu este una foarte buna, dar nici cea mai proasta optiune. Ca deobicei, sacrificati si aici atunci cand alegeti o combina frigorifica ieftina, nu doar la capacitate.

Dimensiunile pentru Star-Light CRFV-268A+ sunt de 60 cm latime, 54 cm adancime si o inaltime de doar 170 cm.

Plusurile Star-Light CRFV-268A+

+ Pretul scazut: Star-Light CRFV-268A+ este o combina foarte accesibila, indiferent de bugetul alocat achizitiei unei combine. Este unul din principalele motive pentru care a-ti vrea sa alegeti acest model.

+ Sistemul de dezghetare automat: nu este o garantie pentru o combina frigorifica din aceasta zona de pret, dar in acest caz este oferit atat pentru frigider cat si pentru congelator.

+ Clasa energetica A+: fiind un model mai mic, nu se vede chiar atat de tare, dar asteptati-va totusi la costuri de aproximativ 13-14 lei pe luna pe factura de curent. Consumul estimat pe an este de 256 kWh.

+ Usile reversibile: ca majoritatea combinelor in ziua de azi, puteti sa montati usile pentru a fi deschise in directia in care aveti nevoie.

+ Destul de putin zgomotoasa: cu un nivel calculat de 40 dB, este un model care nu face foarte mult zgomot. Daca o punem langa alte combine din zona ei de pret, ar putea fi considerata chiar si silentioasa.

+ Avertisment sonor pentru usa deschisa: folositoare, desi nu e cine stie ce tehnologie avansata.

Minusuri

– Volum mic: cei 268 litri ai combinei Star-Light CRFV-268A+ sunt putini daca ne uitam la media oferita de catre categoria combine frigorifice. In schimb, pretul este unul scazut.

Concluzia

Star-Light CRFV-268A+ este un model pentru cei ce isi doresc o combina frigorifica dar au buget limitat pentru ea, pentru familii mai mici ce nu au nevoie de frigider foarte mare, dar unde congelatorul are o dimensiune decenta.

Vezi pret

Google Analytics Alternative