Samsung RT38K5435S9/EO, Frigider cu Doua Usi, Clasa Energetica A++, Foarte Incapator cu 384 L, No Frost Si Alte Tehnologii Avansate

Samsung RT38K5435S9/EO
 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.4

Review pe scurt

Samsung RT38K5435S9/EO este un frigider cu doua usi excelent, cu performante deosebite in ceea ce priveste capacitatea de stocare si clasa energetica, oferit de un producator de renume si incorporand cateva din tehnologiile lor mai avansate.

Vezi pretul de azi Altex

Pentru cei ce isi doresc sa achizitioneze un aparat frigorific incapator, exista destul de multe optiuni pe piata, in functie de ce are nevoie fiecare. Am discutat si noi in trecut, despre diverse tipuri de astfel de electrocasnice, de la combine frigorifice No Frost la frigidere side-by-side, dar in timp ce primele sacrifica din spatiu in favoarea congelatorului, celelalte ocupa si foarte mult spatiu, fiind si foarte scumpe. Pentru destui utilizatori, un frigider clasic cu 2 usi ramane solutia ideala, mai ales daca exista si un congelator dedicat, astfel incat acest compartiment nu este foarte important. Samsung RT38K5435S9/EO este o alternativa foarte buna la combine frigorifice, fiind un frigider cu 2 usi foarte mare.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Samsung RT38K5435S9
Frigider 2 usi Samsung RT38K5435S9

Samsung RT38K5435S9/EO are un volum net total de 384 l, deci este la acelasi nivel ca o combina frigorifica Samsung mare. In ciuda acestui lucru, partea leului se duce indiscutabil la compartimentul frigiderului, care are 295 litri. Restul, este rezervat pentru congelator, care are 89 litri. Ambele compartimente beneficiaza de sistem de dezghetare automat No Frost.

De mentionat in cazul lui Samsung RT38K5435S9/EO, este si faptul ca acest aparat are compresor de tip Digital Inverter, ceea ce il ajuta sa consume putin curent electric, clasa energetica fiind A++. Are display digital, este dotat cu tehnologie Twin Cooling Plus si cu No Frost.

Fiind un aparat frigorific cu volum interior mare, acest frigider are si dimensiuni peste cele ale unui model cu doua usi normal. In timp ce inaltimea este la 178.5 cm, latimea este de 67.5 cm iar adancimea de 71.5 cm.

Plusurile frigiderului Samsung RT38K5435S9/EO

+ Frigider cu doua usi foarte incapator, 384 l volum net: este o capacitate foarte mare pentru un frigider cu doua usi, fiind mai incapator decat circa 80% din aparatele frigorifice din aceasta categorie.

+ Clasa energetica A++: consumul, pentru un aparat de dimensiunile acestea, este unul foarte bun. Estimarea de 259 kWh pe an ne spune ca va avea un cost de utilizare de circa 16 lei pe luna.

+ Tehnologie No Frost: mai usor de intretinut, iar performantele sunt bune tot timpul, din moment ce gheata nu se mai depune in interior.

+ Twin Cooling Plus: Samsung RT38K5435S9/EO pastreaza alimentele proaspete pentru mai mult timp, prin optimizarea umiditatii si temperaturii din interior.

Samsung RT38K5435S9 conversie congelator frigider
Conversia congelatorului in frigider

+ Stocare flexibila: puteti transforma zona congelatorului intr-un compartiment pentru frigider, sau il puteti opri cu totul, daca aveti un congelator dedicat mai mare.

+ Optiunile Power Cool si Power Freeze: prima va ofera racire rapida a bauturilor si alimentelor, in timp ce a doua le congeleaza rapid.

+ Compresor Digital Inverter: silentios, cu 10 ani garantie pentru motor, consum mic de energie si fiabil.

+ Sistem de protectie anti-bacteriana: pentru un frigider mai curat si igienic, utilizeaza in acest scop un filtru din carbon activ.

Minusuri

– Nu are dozator de apa: nu este un minus pentru toata lumea, dar unii s-ar putea sa isi doreasca aceasta optiune.

Concluzia

Samsung RT38K5435S9/EO este un frigider cu doua usi excelent, cu performante deosebite in ceea ce priveste capacitatea de stocare si clasa energetica, oferit de un producator de renume si incorporand cateva din tehnologiile lor mai avansate.

Vezi pretul de azi Altex

Google Analytics Alternative