Samsung RL4363FBASL/EF, Combina Frigorifica A++, De 432 L si cu Tehnologie Full NoFrost, Pe Langa Multe Altele

Samsung RL4363FBASL EF
 • Design
  (4.9)
 • Capacitate
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

Samsung RL4363FBASL/EF este combina frigorifica ce ar trebui aleasa de catre familiile mai mari, ce au si bugetul necesar pentru a o achizitiona. Tehnologia si capacitatea sa sunt foarte bune, astfel incat vi-o recomand.

Vezi pret

Atunci cand vreti sa fa faceti bucataria viselor dumneavoastra, si aveti atat banii cat si spatiul necesar la dispozitie, veti vrea sa va uitati dupa aparatele electrocasnice cele mai performante, de preferinta cele oferite de branduri puternice. Samsung RL4363FBASL/EF este unul din cele de luat in considerare in categoria combinelor frigorifice.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Campania Decizii Smart este aici!
Reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Samsung RL4363FBASL EFDesi Samsung RL4363FBASL/EF nu este un model de combina frigorifica ce l-as considera foarte accesibil, adevarul este ca nu are un pret absurd, nu daca luati in considerare tot ce va ofera. Comparati-l cu modele mai ieftine, cu aceeasi capacitate, si nu veti vedea aceleasi tehnologii noi incorporate, care sa va faca viata mai usoara.

In ce priveste performantele lui Samsung RL4363FBASL/EF, combina vine cu o capacitate totala de 432 litri, deci este un model destul de mare. Are dispenser pentru gheata sau apa rece, deci va fi apreciat pe timpul verii, oferindu-va si un menu de tip touch, un consum mic de energie (A++) si tehnologia Full No Frost ce va asigura ca nu veti avea probleme cu acumularea de gheata in interior.

Ca si dimensiuni, aparatul este destul de mare, cu inaltimea la 185 cm, latimea de 70 cm si adancimea de 74 cm.

Plusurile Samsung RL4363FBASL/EF

+ Combina frigorifica incapatoare: are in total 432 litri, cu 300 litri pentru frigider si 132 litri la congelator. Ambele compartimente sunt destul de mari pentru uzul normal al unei familii peste medie.

Samsung RL4363FBASL EF 2+ Clasa A++: mai ales pentru ca este un model atat de mare, este de apreciat consumul mic, de 296 kWh pe an, ceea ce inseamna ca veti avea un cost de utilizare de mai putin de 18 lei pe luna la curent electric.

+ Silentios: va atinge un nivel al zgomotului de doar 41 dB in timpul functionarii.

+ Dozatorul de apa si gheata: nu mai trebuie sa deschideti usa combinei Samsung RL4363FBASL/EF, pentru a va racori pe timpul verii.

+ Tehnologie Full No Frost: disponibila pentru ambele compartimente, va asigura ca nu veti mai avea nevoie sa dezghetati aparatul in mod regulat.

+ 5 senzori pentru monitorizare: sistemul este denumit Smart Sensor si va optimiza performantele aparatului, in functie de umiditatea din interior si temperatura din bucatarie.

+ Compresor Digital Inverter, cu 10 ani garantie: alegeti intotdeauna un astfel de compresor, cand aveti aceasta optiune.

Minusuri

– Pret destul de mare: Samsung RL4363FBASL/EF nu este accesibila oricui, dar ofera multe la schimb.

Concluzia

Samsung RL4363FBASL/EF este combina frigorifica ce ar trebui aleasa de catre familiile mai mari, ce au si bugetul necesar pentru a o achizitiona. Tehnologia si capacitatea sa sunt foarte bune, astfel incat vi-o recomand.

Vezi pret

Google Analytics Alternative