Samsung RB41R7837S9/EF, Combina Frigorifica De 403 L, Clasa A++ si NoFrost

Samsung RB41R7837S9 EF
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Pentru cei decisi sa cumpere cele mai bune produse, Samsung RB41R7837S9/EF este o combina frigorifica de top, cu performante excelente. Nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie, este incapatoare si are si consum mic de energie.

Vezi pret

Pentru utilizatorii de combine frigorifice, ce sunt in cautarea viitorului lor aparat electrocasnic de acest tip, Samsung RB41R7837S9/EF este genul de model care pare sa bifeze cam toate punctele necesare de pe lista de cumparaturi. Este un model de capacitate mare, are clasa energetica buna, este dotat cu touch screen pentru un control facil, are si NoFrost, impreuna cu multe alte tehnologii folositoare. Pentru o combina frigorifica, este un model de top, ceva mai scump intradevar, dar perfect justificat avand in vedere capacitatea enorma de stocare si celelalte caracteristici.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Samsung RB41R7837S9 EFIn primul rand, modelul acesta este unul cu o capacitate totala de 403 L:
• Frigider 276 L, cu 3 rafturi in interior, 6 rafturi in usa,
• Congelator 130 L, cu 3 compartimente, 15 kg capacitate de inghetare la 24 ore.

Dimensiunile sale sunt excelente, modelul incadrandu-se fara probleme in majoritatea spatiilor dedicate pentru aparate electroscnice mari. Are o latime de doar 59.5 cm, o adancime de 65 cm si inaltimea de 201 cm. Dupa cum vedeti, spatiul la sol este relativ normal, dar in schimb este de o inaltime peste medie. Greutatea sa este de 75 kg.

Plusurile combinei frigorifice Samsung RB41R7837S9/EF

+ Capacitatea mare: cu acea capacitate de 276 litri la frigider, plus 130 litri la congelator, este o alegere excelenta pentru familii medii sau mari.

+ Spatiul ocupat in bucatarie: este un model inalt, dar dimensiunile sale sunt relativ normale pentru un aparat electrocasnic mare, deci incape in majoritatea spatiilor dedicate.

Samsung RB41R7837S9 EF 2+ Clasa A++: la un model de o asemenea marime, consumul este unul bun spre foarte bun, estimarea producatorului fiind de 288 kWh pe an (un cost pe factura de curent de 17 lei pe luna).

+ Silentios: cu cei 39 dB atinsi in timpul functionarii, Samsung RB41R7837S9/EF este un model ce nu face zgomot.

+ Functii folositoare: include optiuni gen Mod Vacanta, Racire Rapida, Congelare Rapida, semnal audio cand uitati usa deschisa.

+ Motorul Digital Inverter: economic, silentios si durabil, genul de motor ce se regaseste pe toate aparatele frigorifice moderne. Aceasta piesa are 10 ani garantie.

+ Racire NoFrost: nu veti mai avea probleme cu gheata, multumita acestei tehnologii.

+ Twin Cooling Plus: umiditatea si temperatura sunt mentinute la un nivel optim, pentru a tine alimentele proaspete pentru un timp mai indelungat.

Minusuri

– Pretul peste medie: toate plusurile de mai sus vin si cu un pret, unul care poate fi considerat mare in comparatie cu modelele ieftine, ce se pot compara la capacitate, dar nu si la functii si tehnologii suplimentare ce va pot face viata mai usoara.

Concluzia

Pentru cei decisi sa cumpere cele mai bune produse, Samsung RB41R7837S9/EF este o combina frigorifica de top, cu performante excelente. Nu ocupa foarte mult spatiu in bucatarie, este incapatoare si are si consum mic de energie.

Vezi pret

Google Analytics Alternative