Combina frigorifica Samsung RB33J3200SA/EF

Samsung RB33J3200SA EF
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Samsung RB33J3200SA/EF poate fi o combina frigorifica buna, un model de capacitate mare, sistem NoFrost, compresor Digital Inverter fiabil si performant, dar si cu un design frumos. Clasa energetica A+ este una la care se mai putea lucra, dar dupa cum mentionam si in review, costul lunar al energiei electrice consumate nu este unul foarte mare.

Vezi pret

Sunteti in cautarea unei combine frigorifice de la un producator de renume, un model de calitate, foarte incapatoare si la un pret relativ accesibil? O combina de genul Samsung RB33J3200SA/EF ar putea fi alegerea potrivita in cazul dumneavoastra, dar haideti sa aruncam o privire la ce poate acest model, iar la final va spunem si concluzia noastra.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Samsung RB33J3200SAEFPentru inceput, voi mentiona caracteristicile combinei frigorifice Samsung RB33J3200SA/EF. Este un model cu o inaltime peste medie, de 185 cm, ceea ce inseamna ca va avea un volum net foarte bun, de 328 litri. Fiind ceva mai inalta, au reusit totusi sa o tina in limite rezonabile ca amprenta la sol. Aceasta combina are o latime de doar 59.5 cm si o adancime de 66.8 cm, deci ar trebui sa incapa in spatiul rezervat pentru un aparat electrocasnic de dimensiuni normale. Veti descoperi un model de culoare argintie, placut ochiului.

Frigiderul acestei combine frigorifice are partea leului din acel volum total, cu 230 litri rezervati acestui compartiment. Veti gasi 3 rafturi in interior, plus inca 3 amplasate in usi. Sistemul de dezghetare pentru frigider este automat, deci veti scapa pentru totdeauna de aceasta sarcina suplimentara. Compartimentul de legume si fructe este si el prezent, la fel ca si suportul pentru oua din usa.

In ce priveste congelatorul, Samsung RB33J3200SA/EF il are de 98 litri, ceea ce ar trebui sa fie suficient cam pentru orice familie, cat timp nu aveti in plan sa tineti un purcel intreg in el. Aveti 3 compartimente, deci puteti aranja alimentele puse deoparte pentru iarna dupa cum aveti nevoie. Din nou, sistemul de dezghetare este unul automat. In ce priveste capacitatea de inghet la 24 de ore, congelatorul va ingheta pana la 12 kg de alimente in acea perioada de timp.

Plusurile combinei frigorifice Samsung RB33J3200SA/EF

Samsung RB33J3200SAEF 2+ Volumul destul de mare, de 328 litri: aveti o capacitate mare atat la frigider, cat si la compartimentul congelatorului.

+ Sistemul de racire NoFrost: aceasta tehnologie este folosita pentru a mentine temperatura constanta in toate colturile, in acelasi timp prevenind si acumularea de gheata in interior. Racirea este si ea facuta de doua ori mai rapid, astfel incat sistemul de racire nu este suprasolicitat.

+ Compresorul Digital Inverter: are un consum mai mic de energie, este mai silentios si uzura este redusa, astfel incat este si mai durabil, garantia pentru aceasta piesa fiind de 10 ani.

+ Spatiu inalt in usa: acesta este destinat amplasarii sticlelor si cutiilor de lapte mai mari.

+ Sistem de racire All-Around: combina Samsung RB33J3200SA/EF va avea grija ca frigiderul sa fie racit in mod egal in toate zonele sale. Fiecare raft are mai multe deschideri prin care aerul este suflat pentru acea zona, astfel incat temperatura este constanta peste tot.

+ Silentios: are un nivel al zgomotului de pana la 39 dB, unul foarte mic pentru un astfel de aparat.

+ Functie de Super-Congelare: pentru alimentele abia puse in congelator, astfel incat vor fi inghetate in cat mai putin timp posibil.

Minusuri

– Clasa A+: se poate si mai bine la acest capitol, dar la un cost al produsului considerabil mai mare. Consumul anual de energie este estimat la 280 kWh, deci costul lunar ar fi de aproximativ 14 lei la factura de curent.

Concluzia

Samsung RB33J3200SA/EF poate fi o combina frigorifica buna, un model de capacitate mare, sistem NoFrost, compresor Digital Inverter fiabil si performant, dar si cu un design frumos. Clasa energetica A+ este una la care se mai putea lucra, dar dupa cum mentionam si in review, costul lunar al energiei electrice consumate nu este unul foarte mare.

Manual de utilizare

Google Analytics Alternative