Samsung RB29FSRNDSA, un raport calitate pret de luat in calcul

Samsung RB29FSRNDSA
  • Design si functii
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.4

Review pe scurt

Atunci cand vorbim de Samsung, vorbim de calitate si inovatie. Desi sunt lideri pe piata gadgeturilor si produselor electronice, nici in ceea ce priveste electrocasnicile, coreenii nu au facut rabat de la calitate. Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA este unul dintre exemplele la care ne referim. Performantele tehnologice imbinate cu un design modern oferite la un pret accesibil, sunt dovada interesului celor de la Samsung pentru multumirea clientilor.

detaliiprodus1

Samsung si-a obisnuit cumparatorii cu produse de calitate, fie ca este vorba despre electronice sau de electrocasnice. Asadar, fiecare model de la ei este tratat cu mari asteptari si, de regula, acestea sunt indeplinite. Bineinteles, conteaza si categoria, daca este mai ieftin sau de o calitate mai inalta si evident ceva mai scump.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Sud coreenii incearca totusi si o abordare de mijloc, care le permite sa scoata de pe piata produse mai reduse ca pret, dar care sacrifica doar una – doua din caracteristicile neesentiale ale modelelor. Acesta este si cazul cu Samsung RB29FSRNDSA, o combina frigorifica mare si dotata cu sisteme si functii ajutatoare, dar care, pentru a nu creste prea mult pretul, a si renuntat la anumite calitati.

Samsung-RB29FSRNDSANo Frost, MultiFlow si compresor digital

Acestea sunt sistemele care transforma combinele de la Samsung in aparate de calitate premium si, din fericire, toate sunt prezente si in cazul modelului de fata. Datorita functiei No Frost (atat pentru frigider cat si pentru congelator), gheata nu se mai depune, asta insemnand un consum mai redus de energie si de efort la dezghetare, sistemul Multiflow permite circulatia uniforma a aerului, iar compresorul digital care actioneaza in cinci trepte pastreaza constanta temperatura din aparat.

In plus, clasa energetica este A+, cea obisnuita pentru o astfel de combina, cu o capacitate mare si o nevoie pe masura de energie electrica. Intr-un an, consumul se ridica la valoarea de 272 KW, ceea ce este acceptabil pentru un produs de acest tip.

Un volum suficient pentru orice proprietar

Din fericire, pretul mai scazut nu a afectat ablosut deloc volumul acestei combine, ea ramanand una incapatoare si foarte buna pentru toti cumparatorii, fie ca acestia locuiesc singuri sau cu familia. Asadar, volumul modelului este de 290 de litri, 192 l pentru frigider si 98 l pentru congelator.

Frigiderul nu este chiar cel mai mare de pe piata, dar compartimentarea sa il face unul flexibil si cu o utilitate sporita, cele trei rafturi din sticla permitand fara probleme si depozitarea vaselor mai mari. Iar cele patru suporturi de usa si compartimentul pentru legume si fructe ajuta si ele foarte mult. Pe de alta parte, congelatorul este unul mare, iar situarea lui in partea inferioara a combinei este inspirata, oferindu-se astfel acces si persoanelor mai scunde. In plus, are trei rafturi si o capacitate de congelare excelenta, de 12 kg pe zi.

Ce lipseste totusi la aceasta combina? In primul rand, un afisaj electronic prin care sa poate fi setata temperatura. Apoi, un dozator de apa. Acesta din urma nu este absolut necesar, dar exista modele de la Samsung care il au si putea fi binevenit. Acestea fiind singurele minusuri notabile, este greu sa ii poti reprosa lui Samsung RB29FSRNDSA orice altceva. Are avantajul unui clase energetice eficiente, a unui volum mare si a multor sisteme si functii moderne care ii imbunatatesc functionalitatea si eficienta. Asadar, cei care doresc sa combine calitatea si numele firmei cu un pret mai scazut, de doar 1900 lei, raportat la alte modele, vor gasi ceea ce cauta in acest produs.

detaliiprodus1

Google Analytics Alternative