MYRIA MY1045: Pentru fiecare dorinta

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MY1045
 • Design si functii
  (4)
 • Eficienta energetica
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.4

Review pe scurt

Familiile mici isi pot indeplini de acum dorinta de a avea un frigider incapator, dar care sa nu ocupe foarte mult spatiu. MYRIA MY1045, un frigider care are si un compartiment de congelare in partea superioara, face parte din clasa de eficienta energetica A+, dar mai prezinta si un sistem antibacterian, suficient pentru a sta linistiti cu privire la alimentele depozitate in acesta.

detaliiprodus1

Alimentatia fiecarei persoane este dictata de preferintele acesteia, dar si de ceea ce ii poate fi impus la un moment dat de starea de sanatate, insa, ceea ce conteaza foarte mult este disponibilitatea de alimente. Toate alimentele au nevoie insa si de unele conditii de temperatura si de umiditate pentru a fi in siguranta si pentru a putea fi utilizate atunci cand este nevoie sau cand se doreste.

myria-my1045Acest lucru face ca prezenta unui aparat frigorific sa fie cu siguranta de dorit in orice bucatarie si in orice locuinta iar, pentru cei care vor un produs nou si eficient, ceea ce pot face este sa se ajute de modelul MYRIA MY1045. Alegerea acestuia poate fi determinata, dupa cum spuneam, de nevoia de a avea la dispozitie atat produse proaspete, cat si produse congelate, dar, ceea ce face din MYRIA MY1045 un beneficiu pentru majoritatea utilizatorilor este spatiul destul de avantajos.

Chiar daca este un model destul de compact si clasic, in acelasi timp, nu inseamna ca veti avea un frigider simplu si atat, iar de acest lucru se va preocupa compresorul si sistemul de racire static cu care este prevazut.

Mai departe trebuie sa acordati o atentie si spatiului in care il veti pozitiona, mai ales ca trebuie sa tineti cont de dimensiunea pe care o are. Pe langa dimensiune, insa, mai intervin si cele doua usi care trebuie deschise pentru a pune sau scoate unele alimente in si din interiorul frigiderului sau congelatorului. Pentru cei care vor insa se se bucure de o flexibilitate in instalare, ceea ce ii poate ajuta in acest sens este caracteristica usilor acestui model de a fi unele reversibile.

Pentru fiecare aliment

Dupa cum se poate vedea, prin pozitionarea modelului MYRIA MY1045 in locuinta sau poate, in unele cazuri, la locul de munca, veti obtine un frigider dispus in partea de jos si un congelator in partea superioara. Ambele compartimente insa se vor dovedi foarte avantajoase in ceea ce priveste spatiul de stocare al alimentelor, avand pentru frigider un volum net total de stocare de 187 l, iar pentru partea de congelator un volum net total de stocare de 40 l. Temperatura acestor compartimente insa poate fi stabilita foarte usor si poate fi setat functie de dorintele fiecarui utilizator prin intermediul termostatului reglabil de care dispune.

Cu un spatiu total destul de avantajos pentru majoritatea familiilor, nu trebuie sa va faceti griji nici macar in privinta consumului de energie electrica si poate fi vorba despre un consum mediu de 216 kWh/an, ceea ce pozitioneaza frigiderul cu o usa in clasa de eficienta A+. Daca intram si mai in amanunt in ceea ce priveste siguranta alimentelor, acest model, pe langa stabilirea temperaturii si a umiditatii, mai dispune si de prezenta unui sistem antibacterian. In acest mod veti fi siguri de faptul ca spatiul interior al frigiderului si al congelatorului nu vor fi locul de dezvoltare al bacteriilor. Cu toate aceste caracteristici, ceea ce ar putea constitui un usor dezavantaj este sistemul de dezghetare manual al congelatorului, dar acesta mai este diminuat de cel automat al frigiderului.

detaliiprodus1