MYRIA MY1030: Alimente pentru toata lumea

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MY1030
 • Design si functii
  (4.3)
 • Eficienta enrgetica
  (4.7)
 • Capacitate
  (4)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Desi poate, la prima vedere, pare a fi o lada frigorifica obisnuita, MYRIA MY1030 se deosebeste prin faptul ca produce un zgomot de doar 42 dB, dar si prin consumul de energie electrica de doar 219 kWh/an, consum ce o incadreaza in clasa de eficienta A+. Pe langa toate astea, nici pretul nu lasa de dorit, astfel incat acest model este perfect pentru orice familie care isi doreste asa ceva.

detaliiprodus1

Fiecare tip de alimentatie si fiecare dieta sau bucatarie are nevoie de anumite ingrediente sau de anumite alimente, insa, ceea ce conteaza cel mai mult este ca toate aceste alimente sa fie in siguranta. Pentru a pastra siguranta alimentelor indiferent de ceea ce aveti in plan pentru a gati sau pentru a pregati este nevoie de utilizarea unor produse electrocasnice frigorifice, iar, cu cat acestea sunt mai incapatoare, atunci cu atat mai avantajos va fi pentru voi.

myria-my1030Pastrarea alimentelor insa nu se adreseaza doar celor care prefera sa isi petreaca foarte mult timp in bucatarie, ci poate fi vorba si de cei care vor sa pastreze unele alimente pentru iarna, iar MYRIA MY1030 ii poate ajuta. Prezenta acestui model de lada frigorifica MYRIA MY1030 poate aduce cu siguranta tot spatiul de care cineva ar putea avea nevoie in ceea ce priveste pastrarea in siguranta a produselor din carne, dar si a legumelor sau fructelor congelate.

In acest mod puteti foarte usor sa va asigurati o alimentatie echilibrata chiar si pe timpul iernii sau in anotimpurile in care produsele proaspete nu sunt mereu la dispozitie. Chiar daca, in ceea ce priveste designul, lada frigorifica nu aduce numeroase elemente uimitoare sau surprizatoare, spatiul total de stocare este cu siguranta unul multumitor. La fel de multumiti vor fi si cei care au o activitate comerciala si care vor folosi acest model pentru a pastra alimentele congelate pe care doresc sa le comercializeze sau sa le utilizeze mai tarziu.

Spatiu pentru toate alimentele

Cum pentru cele mai multe persoane ceea ce conteaza este spatiul disponibil, ceea ce ofera acest model MYRIA MY1030 este o lada frigorifica al carei volum brut total este de 198 l, ceea ce este cu siguranta destul de generos. Acest spatiu insa vine si cu unele cerinte cum ar fi, in primul rand, spatiul de care este nevoie pentru instalarea sa in locuinta voastra, in magazinul vostru sau poate in bucataria localului vostru.

Spatiul respectiv este de 945 x 523 x 850 mm, iar daca este sa luam in calcul si faptul ca este nevoie pentru deschiderea usii in plan vertical la inaltime, se mai adauga un spatiu suplimentar. La fel, mai trebuie sa luati in calcul si faptul de a nu aseza nimic pe usa lazii frigorifice intrucat acest lucru poate duce si la unele deteriorari sau la pierderea garantiei produsului.

Odata adusa in avantajul vostru si spre utilitatea voastra, MYRIA MY1030 va avea grija ca toata cantitatea de alimente sa fie mereu in siguranta si, mai mult decat atat, de a nu afecta linistea caminului vostru. Pentru aceasta liniste veti avea un zgomot produs de doar 42 dB, dar, ceea ce poate fi mai important decat zgomotul este consumul de energie electrica de 219 kWh/an, specific clasei de eficienta A+.

Pentru zilele in care puteti intampina probleme cu alimentarea cu energie electrica, acest model ofera si o autonomie de pana la 4h, iar daca vreti sa congelati unele alimente foarte rapid atunci functia de supercongelare se poate dovedi cea mai avantajoasa.

detaliiprodus1