MYRIA MY1015: Mai mult spatiu pentru voi

Sezonul Reducerilor a inceput!

eMAG Christmas Shop! - Reduceri la jucarii si jocuri pentru Craciun!

» Altex - Reduceri in toate categoriile!
» Flanco! - Black Friday continua!
» Vivre! - Reduceri pana la 90%!
» Elefant.ro - Black Days! - Reduceri excelente pentru urmatoarele cateva zile!

MYRIA MY1015
 • Design si functii
  (4.3)
 • Eficienta enrgetica
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.8)
4.7

Review pe scurt

MYRIA MY1015 este o lada frigorifica ideala pentru familiile care doresc sa se pregateasca temeinic pentru perioada de iarna. Cu un volum net total de 412 l si cu posibilitatea de a va seta singuri temperatura interioara, acest model mai prezinta si avantajul ca face parte din clasa A+ de eficienta energetica.

detaliiprodus1

Cand vine vorba despre pregatirea pentru iarna a alimentelor, fiecare are propriile metode si propriile mijloace de a face acest lucru, dar nu de fiecare data acestea sunt si cele mai recomandate. Parerile pot fi impartite chiar si in privinta tipurilor de alimente pe care le utilizati, intrucat, in momentul in care nu exista produse proaspete, cum ar fi fructele si legumele, datorita faptului ca nu este sezonul lor, cel mai recomandat ar fi sa optati pentru unele congelate.

myria-my1015In acest fel veti putea sa va pregatiti chiar voi ceea ce aveti nevoie in materie de fructe, legume, dar si produse din carne pentru sezonul de iarna, insa trebuie sa mai luati in calcul si modul sau spatiul de stocare al acestora intr-o lada frigorifica precum MYRIA MY1015.

Utilitatea acestui model nu se limiteaza doar la cei care vor sa isi puna deoparte produsele si alimentele pentru iarna, ci poate fi vorba si despre o utilitate pentru cei care au nevoie de un ajutor in activitatea lor comerciala. Aceasta activitate este pentru cei care au nevoie de un aparat frigorific in care sa pastreze alimentele congelate pentru a fi comercializate ulterior, insa, in ambele situatii, modelul MYRIA MY1015 se poate dovedi un produs la nivelul asteptarilor. Pentru toate aceste utilizari trebuie sa faceti loc acestui model clasic in interiorul spatiului sau locuintei voastre, dar nu este o foarte mare problema acest aspect intrucat dimensiunea pe care o are este de aproximativ 1421 x 685 x 865 mm.

Un produs sigur si alimente sigure

Cand vine vorba despre spatiul de stocare sau spatiul de instalare, nu totul se rezuma la dimensiunea propriu-zisa a modelului MYRIA MY1015, ci mai intervine si faptul ca este nevoie de un spatiu pentru manevrarea capacului sau a usii. La fel se poate opta in unele cazuri, desi nu este recomandat, pentru o depozitare pe acest capac a unor recipiente sau a unor alte cutii, dar, in cazul in care discutam strict despre alimente, veti avea la dispozitie un volum net total de 412 l.

Pentru o mai usoara exploatare a acestui volum net total, insa, veti avea la dispozitie si un cos de depozitare detasabil ce va ofera posibilitatea de a avea la indemana produsele mai des utilizate sau de care aveti nevoie mai repede. Chiar daca este un singur compartiment al lazii frigorifice, compresorul care o echipeaza va face fata cu brio acestei solicitari si, mai mult decat atat, va ofera posibilitatea de a stabili temperatura interioara la unul din nivelurile dorite.

Pe langa nivelul de temperatura stabilit, aveti la dispozitie si o functie speciala ECO, dar si prezenta unei garnituri detasabile care va avea grija de siguranta alimentelor, iar pentru un plus de siguranta veti beneficia si de o autonomie de pana la 4 ore fara energie electrica. Toate aceste beneficii si avantaje pot fi insa disponibile cu un consum de energie electrica de 325 kWh/an ce il pozitioneaza in clasa de eficienta energetica A+, dar si cu un zgomot destul de redus de 43 dB.

detaliiprodus1