Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPbe 5758, Model De Top, A++ si 381 L Volum Net

Liebherr CBNPbe 5758
 • Design
  (4.9)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.7

Review pe scurt

Liebherr CBNPbe 5758 va fi o alegere buna pentru oricine, dar platiti destul de mult in plus pentru acele beneficii si pentru calitatea acestui produs. Cei care isi permit o astfel de investitie in bucataria lor, vor fi satisfacuti de ce primesc la schimb.

Vezi pret

Atunci cand vorbim de aparate frigorifice, cum este cazul in multe alte categorii, unele modele vor fi intotdeauna mai scumpe decat altele, pur si simplu prin prisma faptului ca au un producator ce pune accentul pe calitate. Liebherr Premium CBNPbe 5758 este un astfel de tip de combina frigorifica, un model de top in categoria sa, dar in acelasi timp si un aparat extrem de scump pentru un utilizator obisnuit. Este genul de aparat frigorific ce ne asteptam sa-l vedem intr-o bucatarie moderna din vestul Europei, si sunt convins ca sunt destui si in Romania care il vor aprecia.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Liebherr Premium CBNPbe 5758Ca si performante, Liebherr CBNPbe 5758 este un aparat de tip combina frigorifica, deci va avea congelatorul (106 l) in partea inferioara si frigiderul (275 l) in partea de sus. Are o capacitate totala de 381 litri, fiind dotat cu mai multe tehnologii avansate ce va vor permite sa tineti alimentele in stare proaspata si gustoase pentru perioade mai lungi de timp. Clasa energetica este A++, unul din putinele zona unde m-as fi asteptat la mai bine, avand in vedere pretul. In sfarsit, are un design frumos, culoarea Bej fiind accentuata de prezenta display-ului LCD negru in partea superioara.

In ce priveste dimensiunile sale, combina aceasta are inaltimea mare, de 201 cm, in timp ce latimea de 70 cm si adancimea de 66.5 cm sunt ceva mai tipice pentru un astfel de model.

Plusurile Liebherr Premium CBNPbe 5758

+ Calitatea Liebherr: un producator mai cunoscut in vest, originar din Germania, ce ofera produse premium, la preturi din aceeasi categorie.

+ Capacitatea excelenta: cu cei 381 l volum net, atat frigiderul cat si congelatorul au dimensiuni apreciabile, astfel incat Liebherr CBNPbe 5758 poate fi folosit de o familie medie sau mare.

+ 4 ani garantie: fiind un produs de calitate foarte buna, producatorul isi asuma acest lucru prin garantia oferita.

Liebherr Premium CBNPbe 5758 2+ Sisteme de dezghetare automata NoFrost: este disponibila atat pentru frigider cat si pentru congelator.

+ Display touchscreen: primiti informatii sau selectati programe de pe acest display montat pe usa combinei frigorifice.

+ Silentios: atinge un nivel de doar 37 dB in timpul functionarii.

+ Clasa A++: consumul este foarte bun, in ciuda faptului ca nu este un model A+++, estimarea de 157 kWh insemnand un cost de mai putin de 10 lei pe luna, in ciuda marimii aparatului.

+ Tehnologiile avansate: prospetimea alimentelor este pastrata prin BioFresh, DuoCooling ofera circuite separate pentru racirea compartimentelor, alimentele nou introduse pot fi racite rapid, iar rafturile de tip VarioSpace pot fi configurate dupa nevoie.

Minusuri

– Pretul foarte mare: puteti plati chiar si dublu fata de o combina frigorifica normala, ceea ce nu-si permite toata lumea.

Concluzia

Liebherr CBNPbe 5758 va fi o alegere buna pentru oricine, dar platiti destul de mult in plus pentru acele beneficii si pentru calitatea acestui produs. Cei care isi permit o astfel de investitie in bucataria lor, vor fi satisfacuti de ce primesc la schimb.

Vezi pret

Google Analytics Alternative