Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Frigider incorporabil Liebherr IKP 1660, Model Premium, Clasa A+++

Liebherr IKP 1660
 • Design
  (4)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Pret
  (4.2)
4.4

Review pe scurt

Liebherr IKP 1660 este un frigider de marime medie, incorporabil, o alegere excelenta pentru cei ce isi doresc cele mai bune produse de pe piata pentru bucataria lor. Nu este o alegere ieftina si nu are congelator inclus, dar astea sunt singurele dezavantaje care le vad.

Vezi pret

Marca Liebherr nu este una foarte cunoscuta in Romania, in timp ce in strainatate este vazuta foarte bine, iar calitatea produselor sale este printre cele mai inalte. Impreuna cu o alta marca renumita in vest, Miele, Liebherr aduce printre cele mai mari satisfactii utilizatorilor sai, conform sondajelor facute in randul acestora. Astazi va prezentam frigiderul incorporabil Liebherr IKP 1660, un model de capacitate destul de mica, dar foarte eficient energetic, incorporabil si destul de scump. Este un produs care l-as recomanda doar celor ce si-l permit, fiind dintr-o categorie superioara ca fiabilitate si calitate.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

LLiebherr IKP 1660 2iebherr IKP 1660 are o inaltime de 88 cm, latimea de 57 cm si adancimea de 55 cm. Este un frigider incorporabil, ce poate fi inclus in mobila facuta la comanda. De retinut capacitatea sa, de 151 litri, dar si faptul ca nu include un compartiment pentru congelator. Daca alegeti acest model, fie aveti in plan sa achizitionati un congelator separat, fie va bazati pe folosirea de alimente proaspete in dieta.

Plusurile frigiderului Liebherr IKP 1660

+ Marca si calitatea Liebherr: este una renumita in vest, o firma germana ce va ofera printre cele mai mari standarde de calitate. Produsul este unul de calitate, de apreciat, in ciuda pretului maricel.

+ Model incorporabil: este destinat folosirii in cadrul mobilei existente, astfel incat nu va iesi in evidenta.

+ Clasa A+++: are un consum foarte mic de energie electrica. Producatorul estimeaza un consum de doar 0.177 kWh la 24 de ore, sau de 65 kWh pe an. Costul dumneavoastra pe factura electrica va fi de mai putin de 4 lei pe luna, ceea ce este impresionant.

Liebherr IKP 1660+ Capacitate suficienta pentru o familie mica: cei 151 litri ai frigiderului Liebherr IKP 1660 ar trebui sa fie suficienti pentru o familie cu 2-3 membri, dar depinde si cat de des faceti cumparaturi.

+ Sistem de dezghetare Automat: nu va trebui sa va ocupati de asta in mod periodic.

+ Compartimente speciale: aveti unul pentru fructe/legume si un al doilea pentru unt/branzeturi.

+ BioCool: compartimente unde puteti regla umiditatea printr-un buton culisant, astfel incat fructele si legumele vor fi proaspete pentru mai mult timp.

+ Mecanism de inchidere SoftSystem: Liebherr IKP 1660 are amortizare pentru inchiderea usii, chiar si cand interiorul usii este foarte incarcat.

+ Comenzi cu touchscreen: puteti selecta temperatura, aveti functie de siguranta pentru copii si altele.

+ Functia Super Cool: puteti raci rapid alimentele proaspete, folosind aceasta functie ce micsoreaza temperatura cu inca 2 grade Celsius pentru pana la 12 ore.

Minusuri

– Nu are compartiment pentru congelator: veti avea nevoie de un congelator achizitionat separat.

Concluzia

Liebherr IKP 1660 este un frigider de marime medie, incorporabil, o alegere excelenta pentru cei ce isi doresc cele mai bune produse de pe piata pentru bucataria lor. Nu este o alegere ieftina si nu are congelator inclus, dar astea sunt singurele dezavantaje care le vad.

Vezi pret

Manual de utilizare Liebherr IKP 1660

Google Analytics Alternative