Liebherr CTel 2531, Frigider cu Doua Usi, Calitate Germana La Un Model Pentru Familii Mici, 233 L si Clasa A++

Liebherr CTel 2531
  • Design
    (4.8)
  • Capacitate
    (4.6)
  • Eficienta energetica
    (4.5)
4.6

Review pe scurt

Liebherr CTel 2531 are nisa sa pe care se descurca foarte bine, fiind un model de calitate buna, ce l-as recomanda persoanelor singure sau cuplurilor ce nu au nevoie de spatiul de stocare al unui model de capacitate mare.

Vezi pret

Desi o mare parte din atentia consumatorilor este pe modelele de dimensiuni mari, cu o capacitate excelenta de stocare si potrivite pe termen lung chiar si pentru familii ce se vor mai mari in timp, nu trebuie neglijate nici frigiderele mai mici. Un model de genul lui Liebherr CTel 2531 va fi o alegere buna pentru un cuplu aflat la inceput de drum, pentru ca va ocupa mai putin spatiu, va costa mai putin si va avea si consum redus. Este bun si pentru parintii dumneavoastra, daca vreti sa le faceti cadou un frigider modern, sau pentru un student/persoane singure.

Liebherr CTel 2531Liebherr CTel 2531 este un model de origine germana, producatorul fiind recunoscut in Europa pentru calitatea produselor sale. In acest caz, avem un model cu o capacitate totala de 233 L, aici incluzand frigiderul (189 l) si congelatorul (44 l). Apartine clasei A++, avand un consum bun de energie, si vine la pachet cu cateva tehnologii interesante, de gen SmartFrost si VarioSpace.

Dimensiunile sunt destul de mici, cu inaltimea de doar 140.1 cm, latimea de 55 cm si adancime de 63 cm.

Plusurile frigiderului Liebherr CTel 2531

+ Calitatea Liebherr: un aparat electrocasnic de calitate, ca orice produs de la aceasta firma, dar vine la pachet si cu un cost usor mai ridicat.

+ Garantie 4 ani: pentru ca producatorul are incredere in calitatea produselor sale, acest model are o garantie de 4 ani la achizitia din magazin, netrebuind inregistrarea sa suplimentara cum este cazul la Arctic/Beko.

Liebherr CTel 2531 2+ Clasa A++: consumul de energie al frigiderului este scazut, iar estimarea de 187 kWh pe an ne permite sa calculam costul lunar al utilizarii sale ca fiind de aproximativ 11 lei.

+ Tehnologia SmartFrost: aparatul previne formarea ghetii in mare parte, astfel incat nu va trebui decongelat la fel de des ca frigiderele mai vechi.

+ VarioSpace: sistemul de organizare in interior este flexibil, permitand stocarea si a alimentelor voluminoase (un tort foarte inalt, de exemplu).

+ Design placut, culoarea Inox: aparatele Liebherr arata bine in orice bucatarie moderna, iar acest model este si el bine facut.

Minusuri

– Capacitatea de doar 233 l: un model destinat familiilor mici, spatiul interior nefiind suficient pentru o familie mare, in timp ce congelatorul este doar pentru uz curent.

Concluzia

Liebherr CTel 2531 are nisa sa pe care se descurca foarte bine, fiind un model de calitate buna, ce l-as recomanda persoanelor singure sau cuplurilor ce nu au nevoie de spatiul de stocare al unui model de capacitate mare.

Vezi pret