Liebherr Confort CU 3311, O Combina Frigorifica Incapatoare, Economica, Cu Un Design Modern si Placut

Liebherr Confort CU 3311
  • Design
  • Capacitate
  • Eficienta energetica
  • Pret
4.5

Review pe scurt

Liebherr Confort CU 3311 este acea combina frigorifica vesela si performanta, ce isi are locul in orice bucatarie care vrea sa iasa in evidenta. Daca luati una din versiunile mai colorate, veti avea o piesa centrala care va iesi in evidenta in bucatarie.

Vezi pret

Alegerea unei combine frigorifice cu performante decente nu este una extraordinar de dificila, daca avem fondurile necesare, fiind destule modele pe piata care se vor descurca foarte bine. Atunci cand ne dorim si un design placut vederii, cu niste culori mai speciale, alegerea incepe sa devina deva mai problematica, nefiind chiar atat de multe combine frigorifice pe piata care sa ofere asa ceva. Liebherr Confort CU 3311 este totusi un astfel de aparat frigorific, un model care vine atat in varianta standard, pe alb, cat si in versiuni pe Albastru, Rosu, Argintiu sau Verde Avocado. Astfel, puteti achizitiona o versiune ceva mai vesela, care sa se potriveasca felului dumneavoastra de a fi si bucatariei moderne pe care o dotati.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Liebherr Confort CU 3311Liebherr Confort CU 3311 este o combina cu performante decente, fiind un model din clasa A++, cu o capacitate totala de 294 litri si dotat cu sistemul SmartFrost. Din acel spatiu interior, 210 litri sunt in zona frigiderului, in timp ce restul de 84 litri sunt ai congelatorului.

In ce priveste dimensiunile acestei combine frigorifice, Liebherr Confort CU 3311 are inaltimea de 181.2 cm, latimea de 55 cm si o adancime de 62.9 cm.

Plusurile Combinei Frigorifice Liebherr Confort CU 3311

+ Design modern, cu variante in culori frumoase: desi aveti si variantele standard pe Alb sau Argintiu, combina are si optiuni de selectare pentru variante pe Rosu, Verde avocado sau Albastru.

+ Capacitate interioara decenta, 294 litri total: nu este cea mai mare combina frigorifica de pe piata, dar isi face treaba pentru o familie de dimeniune medie, ocupand o zona standard pentru un aparat electrocasnic mare.

+ Clasa A++: are un consum estimat la 210 kWh pe an, ceea ce inseamna aproximativ 12 lei costul pe factura de curent lunara.

Liebherr Confort CU 3311 2+ Sistemul SmartFrost: acesta este gandit pentru a reduce cantitatea de gheata ce se formeaza in interiorul aparatului, astfel incat trebuie foarte rar decongelat.

+ Usi reversibile: le puteti monta in functie de zona unde va fi pus, ceea ce face modelul potrivit si pentru zone mai inguste.

+ Silentios: are un nivel al zgomotului in timpul functionarii de doar 39 dB.

+ Tehnologiile aditionale: Liebherr Confort CU 3311 vine si cu optiuni gen VarioSpace, sau cu functii gen CoolPlus, FrostSafe si SmartFrost.

Minusuri

– Sistemul de dezghetare manual al congelatorului: in timp ce frigiderul are versiunea automata, dar are totusi si sistemul SmartFrost, care ajuta la reducerea cantitatii de gheata formata.

Concluzia

Liebherr Confort CU 3311 este acea combina frigorifica vesela si performanta, ce isi are locul in orice bucatarie care vrea sa iasa in evidenta. Daca luati una din versiunile mai colorate, veti avea o piesa centrala care va iesi in evidenta in bucatarie.

Vezi pret
Fisa produsului

Google Analytics Alternative